SALON FRANKFURT 2017

KIA NA SALONU AUTOMOBILA FRANKFURT 2017.

Dođite i osetite uzbuđenje – na ovogodišnjem salonu u Frankfurtu slavimo neke od najatraktivnijih Kijinih noviteta.

Posebna pažnja nesumnjivo će biti namenjena pogledu u budućnost, jer će svetsku premijeru doživeti koncept Kia pro_cee’d. Ovaj produženi hot hatch je naša vizija kako da živahni duh pro_cee’da reinkarniramo i oživimo za novu generaciju vozača – sa privlačnim dizajnom, vrhunski dorađenom kabinom do najsitnijih detalja, izvanrednim performansama i još mnogo čime. To je ponovno rođenje pro_cee’da, koji će zasijati na pozornici - lepši nego ikada pre.

Otkrili smo novog Stonica, koji donosi odvažan dizajn, dinamičnu vožnju i novu okretnost u segmentu kompaktnih krosovera. Sada imate priliku da doživite njegove vodoravne linije, intuitivna pomagala i napredne tehnologije, koji su namenjeni baš vama.

Možete upoznati i autentični duh Gran Turizma, kojeg krase jedinstveni odvažan dizajn, premium kvalitet i performanse koje ubrzavaju puls. Izbliza upoznajte Kia Stinger i divite mu se iz svih uglova - iznutra i spolja.

Sve to i još mnogo toga vas čeka na Kijinom izložbenom prostoru. Posetite nas i rezervišite vreme za detaljnije upoznavanje naših noviteta. Radujemo se vašoj poseti!

GDE I KADA NAS MOŽETE NAĆI
Novinarski dani:
12. i 13. septembra, 8:00 – 19:00
Otvoreno za javnost:
16. – 24. septembra 9:00 – 19:00
Novinarska konferencija:
12. septembra, 13:40
Lokacija:
Dvorana 9 – izložbeni prostor B03
 

ODVAŽNA NOVA VIZIJA HOT HATCHA: KONCEPT KIA PROCEED

Utelovljavanjem duha i sportskosti pro_cee’da je produženi hot hatch napravljen da kombinuje novi, agresivan stav sa svestranošću modela s 5 vrata. Nizak, vitak i lagan, sportskog izgleda i mišićavih proporcija – svojim dizajnom, koji odskače izvrsno se dopunjuje s jedinstvenim i prepoznaljivim ambijentom u kabini, sjajnom Lava crvenom bojom, kao i brojnim detaljima, koji dočaravaju našu automobilsku strast i nepobedivu privlačnost. I uvek nalazi put do vozačevog srca.

 

PRIVLAČAN I SAMOUVEREN: NOVI KIA STONIC

Inspirisan dizajnom i funkcionalnošću Kijinih većih sportskih terenaca i ukrojen posebno za Evropljane, novi Kia Stonic u razred kompaktnih krosovera donosi novu sportsku mladost, nisko težište i dinamičnu okretnost . Njegov odvažan spoljni dizajn sa sportskim primesama i oštrim vodoravnim linijama ima cilj da bude zapažen. Udobna kabina, idealna za uživanje u vožnji po gradu i opremljena najnovijim tehnologijama i izvrsnom ergonomijom, nudi iznenađujuće puno prostora za sve putnike. Jednostavno napisano: inovativna i uverljiva kabina koja vožnju čini još zabavnijom.

 

NEPOBEDIVI GRAN TURISMO: NOVI KIA STINGER

Kia Stinger, utelovljenje autentičnog gran turisma i dobitnik nagrade EyesOn Design Award 2017, idealno spaja impresivnu snagu s elegantnim stilom i visokotehnološkim pomagalima. U ponudi su tri turbo motora koji su garancija dinamične i odazivne vožnje za pamćenje. U kabini prevladavaju pametna povezivost, superiorna udobnost i infotainment. Za više intuitivnog iskustva i više udobnosti u svakom trenutku. I na najdužim putovanjima.

 

OSTANITE U KONTAKTU SA NAMA I SAZNAĆETE JOŠ VIŠE UZBUDLJIVIH DETALJA!