KIA. PRVA PO
KVALITETU.

 
Svako ko želi proizvoditi proizvode vrhunskog kvaliteta mora biti gotovo opsednut kvalitetom. Kvalitet treba primećivati, predvideti, kontrolisati, sanjati, diviti mu se, težiti mu.
 

PRVA PO DOSTIGNUĆIMA.

 
Svako ko želi da proizvodi proizvod vrhunskog kvaliteta, mora biti opsednut kvalitetom. Mora ga opažati, sanjati ga, diviti mu se, slediti ga.

Mi u Kiji u potpunosti smo predani stvaranju kvaliteta. Zato i proizvodimo tako izvanredne automobile i osvajamo glavne nagrade.
 • Kia velika pobednica studije J.D. Power o pouzdanosti vozila u Nemačkoj. Među Nemcima najviše plasirana od svih 24 brendova.

  Pročitajte više >>
   
  Mnogi Kia modeli osvojili su prestižne nagrade za dizajn red dot i iF product design. >>
   
  Na prestižnom takmičenju GOOD DESIGN 2015. Kia je osvojila nagrade za modele Sorento, Optima i koncept Trail’ster. >>
   
  Kia je prema istraživanju J.D.Power 2016 zauzela prvo mesto po kvalitetu, u konkurenciji svih automobilskih brendova! >>
   
  Modeli Optima i Sportage su na testu Euro NCAP za 2015. godinu osvojili po 5 zvezdica na području sigurnosti prilikom nesreća. >>
       

PRVA ZA LJUDE.

 
U razvoju svojih automobila uvek sledimo želje kupaca, bile one vezane za oblik, bezbednost ili udobnost. Naši modeli su savršena kombinacija stila, prostranosti, raznovrsnosti, aktivne i pasivne bezbednosti, ekonomičnosti goriva i užitka vožnje.

VRHUNSKA OPREMA

Naše automobile odlikuju premium materijali i elementi, inovativna pomagala za udobnost i bezbednost, moderni audio sistem, besprekorna akustika i poštovanje najstrožijih standarda kvaliteta.

PROIZVEDENO U EVROPI

Kia vozila proizvodimo u Žilini (Slovačka), u jednoj od najmodernijih i najefikasnijih automobilskih fabrika u svetu.

UŽITAK VOŽNJE

Odlična opremljenost vozila i nagrađivana ergonomija sa intuitivnim načinima korišćenja tastera i prekidača, omogućava mirnu, bezbednu i opuštenu vožnju.
         

PRVA PO GARANCIJI.

 
Od 2006. godine Kia nudi legendarnu sedmogodišnju garanciju na sva nova vozila. Najduža garancija u Evropi, koja znatno smanjuje troškove održavanja vozila, najčvršći je dokaz našeg kvaliteta.

NAJVIŠI STANDARDI

Vozila Kia napravljena su u skladu s najvišim standardima automobilske industrije. Kia toliko veruje u kvalitet svojih vozila da sa sigurnošću može ponuditi najdužu garanciju u Evropi.

ZANIMA VAS VIŠE?

PRENOSIVOST

7-godišnja Kia garancija prenosiva je na sve buduće vlasnike vozila, pod uslovom da je vozilo održavano u skladu sa servisnim zahtevima.

VIŠE O GARANCIJI

CELOVITOST

7-godišnja garancija važi za kompletno vozilo, uz izuzetak potrošnog materijala.

PROČITAJTE VIŠE

NAJBOLJA IDEJA

Ugledni britanski časopis Autocar našu 7-godišnju garanciju proglasio je najboljom idejom 2006. godine.
           

PRVA PO OČUVANJU OKOLINE.

 
U Kiji brižljivo čuvamo prirodu. Svrstani smo i na
Interbrandovu listu 50 najboljih globalnih zelenih marki, a čak
12 naših modela osvojilo je certifikat zaštite okoline ISO14040.
Naša nova generacija motora značajno smanjuje potrošnju goriva i
smanjuje emisiju štetnih gasova.

REKORDER

Ekološki povoljnija nova paleta motora i menjača uspešno kombinuje smanjenu potrošnju sa maksimalnim užitkom vožnje.

VIŠE O DOSTIGNUĆU

INOVATIVNI MOTORI

U Kiji proizvodimo najnaprednije hibridne automobile - naš Optima Hybrid ušao je i u Ginisovu knjigu rekorda po niskoj potrošnji goriva!

DETALJNO O NOVIM MOTORIMA

STOP & GO

Sistem Stop&Go koji je moguće ugraditi u sve naše modele, prilikom zaustavljanja vozila gasi motor automobila i pokreće ga kada vozač želi ponovo krenuti, što donosi do 15% uštede goriva u gradskoj vožnji.

KAKO DELUJE STOP & GO?

REKORDNO ŠTEDLJIV RIO

Kia Rio u verziji sa 1,1-litarskim dizel motorom troši samo 3,2 l/ 100km, a emisije izduvnih gasova smanjuje na 86 g/km, što ga čini apsolutnim rekorderom u svojoj klasi.

UPOZNAJTE ŠTEDLJIVI RIO

ELEKTRIČNI SOUL

Električni Kia Soul ne emituje nikakve emisije izduvnih gasova i napravljen je od bio materijala - od njih su napravljena sedišta, unutrašnji tapacirung, tepisi, obloge plafona i još neki drugi delovi.

UPOZNAJTE SOUL EV
             

PRVA U RAZVOJU.

 
U Kiji vam kroz inovativnost donosimo užitak u vožnji. Otišli smo korak dalje i osmislili dinamična vozila s naprednim tehnologijama, koje brinu o prirodi, uvode komunikaciju s vozilom, smanjuju rizik u saobraćaju i vode vas u nezaboravnu vožnju. Pridružite nam se u revolucionarnoj budućnosti.

Hibridni Niro, krosover nove generacije.

Zavodljivi Niro, novi Kijin hibrid, čuva prirodu zahvaljujući svojim niskim emisijama, skromnom potrošnjom goriva i niskim ekološkim otiskom. Donosi napredni hibridni pogon, prostranu i tihu kabinu, beskompromisnu sigurnost, aktivne sigurnosne tehnologije, potpuni komfor za porodice i 7-godišnju fabričku garanciju.

Soul s pozitivnim nabojom.

Električni Kia Soul, koji se odlikuje velikim dometom i tehnologijama asistencije Drive Wise, jedino je električno vozilo na svetu sa 7-godišnjom fabričkom garancijom. Svoj primat dokazuje i s najvišom ocenom u istraživanju kvaliteta J.D. Power 2016 i dizajnerskim nagradama Red Dot Design i IDEA.

Optima PHEV. Među prvacima u dometu.

Optima PHEV, Kijin prvi priključni hibrid, može preći 54 km pri brzini 120 km/h isključivo na struju, što je svrstava među vodeće u segmentu. Pored velikog dometa oduševljava i atraktivnim dizajnom, izvanrednim iskustvom u vožnji, niskim troškovima održavanja i inovativno postavljenom baterijom, čime je omogućen prtljažnik volumena čak 370 l.