Upoznajte KIA
kvalitet
Upoznajte 7 ključnih elemenata koji čine svaku Kiju - prošetajte kroz kvalitet!

KIA - KVALITET ZA LJUDE

Bez obzira da li se radi o dizajnu, sigurnosti ili komforu najveći naglasak kod razvoja vozila smo stavili na ljude koji sede u njima. Zato naši modeli tako dobro zadovoljavaju potrebe naših stranaka - naš cilj je napraviti savršenu kombinaciju stila i komfora, aktivnih i pasivnih sigurnosnih pomagala, prostranosti i svestrane upotrebe, štedljivosti i uživanja u vožnji. Bilo gde da Vas vodi put, možete biti uvereni da ćete se osećati odlično.

JEDINSTVENOST KOJA ODUŠEVLJAVA

NAŠ VIŠESTRUKO NAGRAĐIVANI DIZAJN

Pod dirigentskom palicom višestruko nagrađivanog Kijinog glavnog dizajnera Petera Schreyera dizajn Kije se razvio u pročišćene, savremene linije kod kojih odmah prepoznajete Kiju. Bez obzira da li se radi o Sportageu, Optimi, Vengi, Soulu, Riju ili Picantu teško je naći model Kije, koji nije dobio neku međunarodnu nagradu za dizajn. IF i red dot nagrade su među najcenjenijim u automobilskom sektoru, a za koje je Peter Schreyer rekao: "Sve te nagrade su predivno priznanje naše strategije pozicioniranja dizajna u središte brenda Kia."

> Više

TO MOŽETE OSETITI

U SVAKOM DETALJU

Mnogo napora ulažemo u to da kvalitet naših vozila bude ne samo vidljiv nego i da ga osetite - u svakom detalju. Kvalitetni materijali, ka vozaču usmereni premium elementi, inovativna pomagala za maksimalan komfor, savremeni audio sistemi, mogućnost individualizacije unutrašnjosti i najstrožiji standardi kvaliteta: unutrašnjost naših vozila je zaista impresivna i pruža vidljiv dokaz naših visokih standarda.

ZADOVOLJSTVO STRANAKA

Najveći izazov za svakog proizvođača automobila je postići najviši mogući nivo zadovoljstva stranaka. Osnova za to je vrhunski kvalitet vozila, koji zavisi od tehnoloških standarda proizvodnje i efikasnosti sistema praćenja istih. Naša fabrika u slovačkoj Žilini je jedna od najsavremenijih, najekološkijih i najefikasnijih fabrika automobila u svetu. Tamo naša vozila proizvode i pregledaju specijalisti u skladu sa najvišim standardima automobilske industrije. Taj kvalitet nam pruža takvu samouverenost da našim strankama nudimo najdužu garanciju u Evropi - 7 godina, 2.555 dana ili 150.000 pređenih kilometara bezbrižne vožnje.

> Više

IZVANREDNA EFIKASNOST

ČISTO UŽIVANJE

Novi standard kvaliteta motora: naša najnovija porodica štedljivih motora i menjača nastala je sa željom pružanja ekonomičnosti u kombinaciji sa maksimalnim uživanjem u vožnji. Kijini novi benzinski i dizel motori uključuju tehnološke prednosti koje smanjuju potrošnju goriva i emisije štetnih gasova - uz to smanjuju troškove održavanja i nude dinamičnost, izdržljivost i vrhunske performanse.

> Više

ECODYNAMICS

ODGOVORNI NAPREDAK

Očuvanje prirode je naša neprestana briga. Zato ne samo da ispunjavamo najstrožije zahteve o zaštiti životne sredine i prerade otpadaka kroz sve faze proizvodnje, nego i godinama radimo na ekološkom poboljšanju naših vozila. Naše ekološki najprihvatljivije verzije diče se oznakom "EcoDynamics." EcoDynamics znači čisto uživanje u vožnji, ali sa okolini prihvatljivijim tehnologijama, koje snižavaju potrošnju goriva i emisije izduvnih gasova.

> Više

ZVUK PRECIZNOSTI

Bez obzira da li se radi o zvuku zatvaranja vrata, startovanju motora ili menjanja brzina, akustika vozila je jedan od ključnih faktora koji utiču na komfor putnika. Neprestanim smanjivanjem težine naših vozila, upotrebom vrhunskih materijala i izvanrednom izradom, naši inžinjeri su uspešni u smanjenju buke na minimum u svim našim modelima. Na kraju krajeva, ne želimo tek ispunjavati neke naše smernice nego ih neprestano premašivati. U svakom detalju.