7 GODINA GARANCIJE KIA

2.555 dana / 150.000 km bez brige

7 bezbrižnih godina

Svi Kijini modeli ponose se najdužom evropskom garancijom. Opšta garancija za kompletno vozilo važi 7 godina ili do 150.000 kilometara (bez ograničenja kilometara u prve 3 godine). 7-godišnja garancija na najbolji način predstavlja tri Kijine osnovne vrednosti – kvalitet, pouzdanost i dinamičnost.

Najduža garancija u Evropi

7-godišnja garancija je najduža evropska garancija među svim velikoserijskim vozilima.

Prenosivost

Garancija je prenosiva na različite vlasnike vozila, naravno pod uslovom da je vozilo održavano u skladu sa Kijinim servisnim zahtevima.

7 duuuuuuuugih godina

7, naš čaroban broj i rekordno duga garancija za naše modele će Vas odvesti u fantastičan svet bezbrižnosti. Pouzdanost, sigurnost i užitak u vožnji sad su naša briga.

Najmodernija proizvodnja

Zahvaljujući jednoj od najmodernijih evropskih fabrika, koja se nalazi u Žilini, Slovačka, Kia kupcima nudi najveće zadovoljstvo - visokokvalitetan automobil, koji zbog najduže evropske fabričke garancije kupcu omogućava znatno smanjenje troškova održavanja vozila.

“Naj ideja” prema magazinu Autocar

Najduža evropska garancija - 7-godišnja Kijina garancija za model cee’d, u vreme svog uvođenja krajem 2006. godine, bila je proglašena „Najboljom idejom 2006. godine“ prema mišljenju uglednog britanskog automobilskog časopisa Autocar. Svakako sa razlogom. Naime to je još uvek jedna revolucionarna i hrabra odluka, koja je bez premca u Evropi.

7 IZNUTRA I SPOLJA

7-godišnja KIA garancija nije samo najduža u Evropi, mi verujemo da je i najbolja u Evropi. Svaki naš model pokriven je 7-godišnjom „bumper to bumper“ fabričkom garancijom. Nema sakrivenih sitnih slova ili neprijatnih iznenađenja. Zato bezbrižnost sada dolazi kao standard kod Kije.
Unutrašnja oprema
Tkanine
Elektroinstalacije
Karoserija
Motor
Šasija
Pogonski sklop i baterija

Kia nudi i na baterije identičnu garanciju kao i za kompletno vozilo - dugih i bezbrižnih 7 godina. Novi Soul EV je tako jedini hibridni automobil sa jedinstvenom sedmogodišnjom garancijom.

7 KLJUČNIH PREDNOSTI

NAJVIŠI STANDARDI

Kia automobili proizvode se prema najvišim proizvodnim standardima automobilske industrije. Ovaj izuzetan kvalitet daje Kiji potrebno samopouzdanje kako bi ponudila najdužu garanciju na novi automobil u Evropi.

POTPUNA BEZBRIŽNOST

Kia je jedini proizvođač automobila u Evropi koji nudi 7-godišnju garanciju, pružajući Vam na taj način potpunu bezbrižnost.

„BUMPER TO BUMPER“ GARANCIJA

Garancija je potpuno fabrička „bumper to bumper“, što znači da ćete dobiti isti nivo garancije od prvog do 2,555 dana.

PRENOSIVOST GARANCIJE

Garancija je prenosiva na svakog sledećeg kupca. To znači da će trogodišnja Kia još uvek imati preostalu garanciju dužu od većine novih automobila naše konkurencije.

MANJI TROŠAK ODRŽAVANJA

Trošak održavanja Vašeg automobila će biti manji uz ovu velikodušnu ponudu, a cena pri ponovnoj prodaji mogla bi biti veća.

TROŠKOVI POKRIVENI GARANCIJOM

U malo verovatnom slučaju korišćenja garancije i troškovi rada i troškovi rezervnih delova pokriveni su garancijom.

JAMSTVO VRIJEDI DILJEM EUROPE

Putujući kroz Evropu, Vaša garancija važi svuda.

PITANJA I ODGOVORI

KOJA VOZILA IMAJU 7-GODIŠNJU GARANCIJU?
7-godišnja garancija važi za sva osobna vozila.
DA LI JE TA GARANCIJA ZA CELO VOZILO ILI JE OGRANIČENA NA ODREĐENE DELOVE?
To nije garancija koju nude neke osiguravajuće kuće. Radi se o fabričkoj garanciji koje važi za celo vozilo, od prvog do zadnjeg dana, svih sedam godina.
DA LI POSTOJI NEKO OGRANIČENJE OKO BROJA PREĐENIH KILOMETARA?
Prve tri godine nema ograničenja kilometraže, dok od četvrte pa do kraja sedme godine važi do pređenih 150.000 km.
DA LI IMA DELOVA KOJE GARANCIJA NE POKRIVA?
Određeni delovi vozila imaju prirodni rok trajanja i garancija ih pokriva kraće vreme. To su: akumulator, naknadno ugrađena Kijina originalna dodatna oprema (12 meseci bez ograničenja kilometraže), audio sistem, navigacija i ostali audio priključci (36 meseci, odn. 100.000 km) i lak (60 meseci odnosno 150.000 km). Garancijom nije obuhvaćen potrošni materijal.
KAKO JE MOGUĆE DA JEDINO KIA NUDI 7-GODIŠNJU GARANCIJU ODNOSNO 150.000 km?
Zahvaljujući našim proizvodnim procesima kako u Evropi tako i širom sveta svi koji radimo u Kiji uvereni smo u vrhunski kvalitet naših vozila tako da jedino mi možemo ponuditi jedinstvenu garanciju kojoj nema premca nigde u Evropi.
DA LI JE GARANCIJA PRENOSIVA NA SLEDEĆEG VLASNIKA?
Da, bez ikakvih problema.
KAKVA JE GARANCIJA NA POJAVU KOROZIJE?
Za sva naša vozila važi 7-godišnja garancija na pojavu korozije.

Detaljni uslovi ispunjavanja garancije opisani su u garancijskoj knjižici vozila odnosno kod ovlašćenog zastupnika.