Predstavljanje Galerija Specifikacije
Novi e-Niro

Boje

{{spinner.loading_percent}} %
Pokreni 360° pogled
BOJE {{ selected_color.name }}

Asistentske tehnologije

+

Radarski tempomat sa funkcijom Stop&Go

Radarski tempomat koristi radar za podešavanje brzine i udaljenosti do vozila ispred. Ako vozilo ispred ubrzava, Vaš novi e-Niro ubrzava do postavljene brzine. Međutim, ako vozilo ispred usporava, usporava i Vaše vozilo te na taj način održava sigurnu udaljenost.

+

Pametno regenerativno kočenje

Pametno regenerativno kočenje pomaže u uštedi energije tako što napuni bateriju i omogućava Vam laku vožnju samo jednom papučicom. Možete postaviti četiri nivoa regenerativnog kočenja i koristiti kinetičku energiju za punjenje baterije.

+

Sistem za sprečavanje naleta (FCA)

Sistem za sprečavanje naleta (FCA) sa zaštitom za pešake / bicikliste Vas upozorava i automatski koči ako ne reagujete kada se otkrije opasnost od sudara. Radar i kamera otkrivaju potencijalne opasnosti na putu vozila, uključujući pešake, bicikliste i automobile.

+

Električna parking kočnica

Električna parking kočnica je jednostavna i udobna - samo pritisnite taster da biste je otpustili. Za otpuštanje kočnice jednostavno uključite automobil.

+

Sistem za održavanje vozila u voznoj traci sa prilagođavanjem udaljenosti od vozila ispred (LFA)

Vožnja u saobraćajnim gužvama sada je lakša i sigurnija: održavanje vozila u voznoj traci sa prilagođavanjem udaljenosti od vozila ispred (LFA) je napredni sistem koji prilagođava ubrzanje, kočenje i okretanje upravljača u odnosu na vozilo ispred. Vaše vozilo se automatski pokreće, ako se automobil ispred Vas pokrene u roku od tri sekunde od zaustavljanja.

+

Bežično punjenje mobilnih uređaja

Prazna baterija? Bežičnim punjenjem u posebnoj pregradi na središnjoj konzoli napunićete Vaš telefon dok ste i dalje fokusirani na put koji je pred vama. Nema posla sa kablovima i punjačima!

Upoznajte razloge zbog kojih je e-Niro nova zvezda električne mobilnosti

Razlozi zašto je tako:

E-zvezda, uzbudljiva i jednostavna u isto vreme

Ako su Vam odgovornost za prirodu, strast prema vožnji i lični stil jednako važni, mi imamo pravi odgovor za Vas. To je Kia e-Niro, potpuno električna zvezda nove mobilnosti koja je jednostavna za upotrebu kao i punjenje mobilnog telefona! Zapanjujući Kia krosover, opremljen sa puno komfora, najnovijom tehnologijom i izuzetno moćnom baterijom, vodi Vas do najzabavnije vožnje bez emisije štetnih gasova - i u budućnost!

E-zvezda koja postiže najviše

Model e-Niro, koji skriva snažnu bateriju od 64 kW, možete voziti čak 455 kilometara sa jednim punjenjem u WLTP kombinovanom načinu vožnje. Ovaj sjajni domet gotovo da nema premca među e-vozilima i pruža Vam bezbrižnu vožnju bez potrebe da uvek razmišljate o sledećem punjenju. Pored toga, tokom putovanja ćete se dobro osećati, jer u vazduh nećete ispuštati molekule CO2!

E-zvezda, uvek spremna za Vas

E-Niro baterija velikog dometa može se napuniti od 20% do 80% za nešto više od 42 minuta brzim punjačem, dok se za 54 minuta može napuniti do kraja. Na ovaj način Vaša električna Kia će se brzo spremiti za vožnju, dok Vi možete uživati u kafi u popularnom restoranu ili prošetati gradom. Vaš novi e-Niro možete napuniti i u kućnoj električnoj utičnici za sedam sati, na primer tokom noći dok spavate. Brzo i jednostavno!

E-zvezda koju vozite na svoj način

E-Niro se ponaša onako kako Vi želite – kako bi se prilagodio Vašem načinu vožnje, opremljen je sistemom za izbor načina vožnje koji takođe osigurava optimalnu potrošnju energije. Eco režim vožnje je dizajniran za jednostavniju vožnju i bolje korišćenje baterije, dok režim vožnje Eco+ prilagođava maksimalnu brzinu i potrošnju sistema za najbolju efikasnost. Normal režim vožnje je najbolji za svakodnevnu upotrebu, dok Sport režim poboljšava odziv i ubrzanje motora i učvršćuje upravljač za odlučniju vožnju. Na ovaj način možete odabrati ono što Vam najviše odgovara u datom trenutku.

E-zvezda, uvek puna energije

Da je e-Niro pametan automobil, dokazuje i pametni sistem kočenja koji poboljšava efikasnost baterije i proširuje ionako velik domet vozila - pomoću tehnologije regenerativnog kočenja, e-Niro puni bateriju tokom kočenja. Možete da birate između pet načina rekuperacije energije tokom vožnje, a tu je i automatski režim koji omogućava da e-Niro prilagodi brzinu rekuperacije prema trenutnim uslovima u saobraćaju.

E-zvezda koja uvek pronađe prostor

Čak i kada su sva mesta u e-Niru zauzeta, prostor ne predstavlja problem jer u njegov prtljažnik od 451 litar možete smestiti impresivnu količinu prtljaga. To znači da možete da otputujete na odmor opremljeni svime što Vam je potrebno, uspešno obaviti veliki dan kupovine ili poneti sve moguće rekvizite na sportsko putovanje. A vožnja i dalje ostaje vrlo prijatna!

E-zvezda sa kojom Vam nikada neće biti hladno

Još jedan dobar razlog da odvezete novi e-Niro - kao opciju nudi i naprednu toplotnu pumpu koja koristi toplotu iz klima uređaja i drugih električnih uređaja. Na ovaj način Vaš e-Niro može uštedeti bateriju, jer toplotna pumpa u putničkom prostoru efikasno reciklira energiju. Zbog manjeg opterećenja baterije, e-Niro ima duži domet!

E-zvezda u koju imate poverenja

Kako i priliči Kiji, e-Niro je takođe zvezda bezbednosti. Donosi najsavremeniju sigurnosnu opremu i brojne sisteme za pomoć koji pomažu u smanjenju mogućnosti sudara u različitim scenarijima vožnje. Svojim sistemima e-Niro pruža stabilnost tokom kočenja i u krivinama, sprečava sudare, automatski zatamnjuje prednja svetla, upozorava na nesklad u vožnji, zadržava se u voznoj traci, prilagođava udaljenost od vozila ispred, automatski ubrzava prilikom preticanja nakon aktiviranja žmigavca i poseduje još mnogo toga kako bi Vašu vožnju učinio sigurnijom!

E-zvezda bez premca

Pobednički kvalitet novog e-Nira dokazuje i činjenica da je na nedavnom uporednom testu nemačkog časopisa Autobild glatko nadmašio svu električnu konkurenciju u svom segmentu. Prema Autobild-u, e-Niro najbolje kombinuje dizajn SUV-a i električnu mobilnost, a takođe prednjači u karoseriji, pogonu, povezivosti, iskustvu vožnje, ubrzanju i, naravno, nenadmašnom dometu koji pruža njegova baterija. Preostaje Vam samo da ga upoznate i testirate!

Prikaži više

Test vožnja

Kia visokonaponske litijum-jonske baterije u električnim vozilima (EV), hibridnim električnim vozilima (HEV) i plug-in hibridnim električnim vozilima (PHEV) dizajnirane su tako da imaju dug životni vek. Baterije pokriva Kia fabrička garancija koja važi 7 godina od prve registracije vozila ili do pređenih 150.000 km – u zavisnosti šta se prvo dogodi. Baterije niskog napona (48V i 12V) u lakim hibridnim vozilima (MHEV) pokrivene su Kia garancijom koja obuhvata period od dve godine od prve registracije, bez obzira na kilometražu. Samo za električna vozila (EV), Kia osigurava 65% kapaciteta baterije. Smanjenje kapaciteta baterije za PHEV, HEV i MHEV vozila nije pokriveno garancijom. Kako biste smanjili moguće smanjenje kapaciteta baterije, pratite uputstva u korisničkom priručniku. Više informacija o Kia garanciji možete pronaći na https://www.kia.rs/garancija.