KIA. PRVA PO KVALITETU.

Svako ko želi proizvoditi proizvod vrhunskog kvaliteta, mora biti opsednut kvalitetom. Mora ga zapažati, sanjati ga, diviti mu se, slediti ga.

PRVA U DOSTIGNUĆIMA.

Nešto je jasno: u Kiji smo strastveno zavisni od kvaliteta i njegovih stalnih unapređenja. Za nas je sve drugo potpuno neprihvatljivo. I upravo zato možemo proizvoditi izvanredne automobile, osiguravamo izvrsnu uslugu - i zasluženo dobijamo najprestižnije nagrade.

CEED POBEDIO U UPOREDNOM TESTU

Novi Kia Ceed je u testu čuvenog Auto Bilda pretekao svu konkurenciju, a uspeh su u reviji komentarisali rečima »Pravo kroz centar«. Ceed nove generacije je prvo mesto osvojio u ocenama pogona, vozne dinamike, udobnosti, troškova i ekologije.

PROČITAJTE TEST UPOZNAJTE CEED

Nagrade Red Dot 2019

Tri prestižne dizajnerske nagrade za Ceed, Ceed Sportswagon i ProCeed.

VIŠE

Kia, veliki pobednik kvaliteta 2019. godine

Kia već peti put zaredom najbolji masovni brend po istraživanju J.D. Power IQS 2019.

VIŠE

Porodica Ceed osvojila tri iF nagrade

Novi Ceed, Ceed Sportswagon i ProCeed osvojili su nagrade iF Design Award koje su među najprestižnijim na svetu.

VIŠE

PRVA ZA LJUDE.

Pri razvoju svojih vozil u Kiji verno sledimo želje naših ljudi, bilo da je to po pitanju dizajna, sigurnosti ili udobnosti. Naši modeli su savršena kombinacija stila, prostranosti, odlične upotrebljivosti, aktivne i pasivne bezbednosti, sigurnosti i užitka u vožnji.

PREMIUM UDOBNOST

Izabrani materijali, premium elementi, inovativni uređaji za udobnost i sigurnost, moderni audio sistemi, bezbrižan zvuk i uvek ispunjeni najstrožiji standardi kvaliteta koji odlikuju naša vozila.

VIŠE

PROIZVEDENO U EVROPI

Kia vozila proizvodimo u slovačkom gradu Žilina, u jednoj od najnaprednijih i najefikasnijih automobilskih fabrika na svetu.

VIŠE

NAGRAĐENA ERGONOMIJA

Odlična opremljenost vozila i nagrađivana ergonomija sa intuitivnim korišćenjem prekidača na upravljaču omogućava mirnu, sigurnu i bezbrižnu vožnju.

VIŠE

PRVA U GARANCIJI.

U Kiji već od 2006. godine nudimo legendarnu 7-godišnju garanciju za sva vozila. Najduža evropska garancija, koja znatno smanjuje troškove održavanja vozila i taj način dokazuje naš kvalitet.

NAJVIŠI STANDARDI

Kia vozila napravljena su u skladu sa najvišim standardima automobilske industrije. To je izvanredan kvalitet koja Kiji daje takvu samouverenost da daje najdužu garanciju u Evropi.

VIŠE

PRENOSIVOST

7-godišnja garancija je prenosiva na naredne vlasnike vozila pod uslovom da je vozilo održavano u skladu sa servisnim zahtevima.

VIŠE

KOMPLETAN PAKET

7-godišnja garancija važi za kompletno vozilo, osim potrošnog materijala.

VIŠE

PRVA ZA OKOLINU.

U Kiji brižljivo čuvamo prirodu. Svrstani smo i na Interbrendovu listu 50 najboljih globalnih zelenih marki, a čak 12 naših modela osvojilo je certifikat zaštite životne sredine ISO 14040. Naša nova generacija motora značajno smanjuje potrošnju goriva i smanjuje emisije štetnih gasova.

REKORDER U NISKOJ POTROŠNJI GORIVA

Ekološki sigurniji novi raspon motora i menjača uspešno kombinuje smanjenu potrošnju sa maksimalnim užitkom u vožnji!.

VIŠE

INOVATIVNI MOTORI

U Kiji proizvodimo najnaprednije hibridne automobile - naša Optima Hybrid ušla je i u Guinnessovu knjigu rekorda po niskoj potrošnji goriva.

VIŠE

ELEKTRIČNI SOUL

Električni Kia Soul ne ispušta štetne emisije, a napravljen je od organskih materijala od kojih su proizvedena sedišta, obloge u kabini, tepisi, obloga plafona i neki drugi delovi.

VIŠE

PRVA U RAZVOJU.

U Kiji Vam kroz inovativnost donosimo užitak u vožnji. Otišli smo korak dalje i osmislili dinamična vozila sa naprednim tehnologijama, koja brinu o prirodi, uvode komunikaciju s vozilom, smanjuju rizik u saobraćaju i vode Vas u nezaboravnu vožnju. Pridružite nam se u revolucionarnoj budućnosti.

HIBRIDNI NIRO, CROSSOVER NOVE GENERACIJE.

Zavodljivi Niro, novi Kijin hibrid, čuva prirodu zahvaljujući svojim niskim emisijama, skromnom potrošnjom goriva i niskim ekološkim otiskom. Donosi napredni hibridni pogon, prostranu i tihu kabinu, beskompromisnu bezbednost, aktivne bezbednosne tehnologije, potpuni komfor za porodice i 7-godišnju fabričku garanciju.

SOUL SA POZITIVNIM NABOJEM.

Električni Kia Soul, koji se odlikuje velikim dometom i tehnologijama asistencije Drive Wise, jedino je električno vozilo na svetu sa 7-godišnjom fabričkom garancijom. Svoju nadmoć dokazuje i najvišom ocenom u istraživanju kvaliteta J.D. Power 2016 i dizajnerskim nagradama Red Dot Design i IDEA.

OPTIMA PHEV - MEĐU REKORDERIMA U DOMETU.

Optima PHEV, Kijin prvi priključni hibrid, može preći 54 km pri brzini 120 km/h isključivo na struju, što je svrstava među vodeće u segmentu. Pored velikog dometa oduševljava i atraktivnim dizajnom, izvanrednim iskustvom u vožnji, niskim troškovima održavanja i inovativno smeštenom baterijom, čime je omogućen prtljažnik zapremine čak 370 l.

Sve Kompaktna SUV Sportski EV / Hibridi Karavani