KIA. PRVA PO KVALITETU.

Svako ko želi proizvoditi proizvod vrhunskog kvaliteta, mora biti opsednut kvalitetom. Mora ga zapažati, sanjati ga, diviti mu se, slediti ga.

PRVA U DOSTIGNUĆIMA.

Nešto je jasno: u Kiji smo strastveno zavisni od kvaliteta i njegovih stalnih unapređenja. Za nas je sve drugo potpuno neprihvatljivo. I upravo zato možemo proizvoditi izvanredne automobile, osiguravamo izvrsnu uslugu - i zasluženo dobijamo najprestižnije nagrade.

XCeed osvojio Zlatni volan

Nakon pobede na uporednom testu, novi XCeed je osvojio i prestižnu nagradu Auto Bild-a Zlatni volan. XCeed je proglašen za „Najbolji automobil do 35.000 evra“, nadmašivši 57 vozila uzevši u obzir početnu cenu, standardnu opremu, garanciju, dodatne troškove i osećaj u vožnji.

Više o dostignuću UPOZNAJTE XCEED

Nagrade Red Dot 2019

Tri prestižne dizajnerske nagrade za Ceed, Ceed Sportswagon i ProCeed.

VIŠE

XCeed je pobedio T-Roca

U uporednom testu nemačkog magazina Auto Bild, Kia XCeed je celom linijom nadmašio svog konkurenta, Volkswagen T-Roc.

Pročitajte više u testu

Porodica Ceed osvojila tri iF nagrade

Novi Ceed, Ceed Sportswagon i ProCeed osvojili su nagrade iF Design Award koje su među najprestižnijim na svetu.

VIŠE

CEED POBEDIO U UPOREDNOM TESTU

Novi Kia Ceed je u testu čuvenog Auto Bilda pretekao svu konkurenciju, a uspeh su u reviji komentarisali rečima »Pravo kroz centar«. Ceed nove generacije je prvo mesto osvojio u ocenama pogona, vozne dinamike, udobnosti, troškova i ekologije.

PROČITAJTE TEST UPOZNAJTE CEED

PRVA ZA LJUDE.

Pri razvoju svojih vozil u Kiji verno sledimo želje naših ljudi, bilo da je to po pitanju dizajna, sigurnosti ili udobnosti. Naši modeli su savršena kombinacija stila, prostranosti, odlične upotrebljivosti, aktivne i pasivne bezbednosti, sigurnosti i užitka u vožnji.

PREMIUM UDOBNOST

Izabrani materijali, premium elementi, inovativni uređaji za udobnost i sigurnost, moderni audio sistemi, bezbrižan zvuk i uvek ispunjeni najstrožiji standardi kvaliteta koji odlikuju naša vozila.

VIŠE

PROIZVEDENO U EVROPI

Kia vozila proizvodimo u slovačkom gradu Žilina, u jednoj od najnaprednijih i najefikasnijih automobilskih fabrika na svetu.

VIŠE

NAGRAĐENA ERGONOMIJA

Odlična opremljenost vozila i nagrađivana ergonomija sa intuitivnim korišćenjem prekidača na upravljaču omogućava mirnu, sigurnu i bezbrižnu vožnju.

VIŠE

PRVA U GARANCIJI.

U Kiji već od 2006. godine nudimo legendarnu 7-godišnju garanciju za sva vozila. Najduža evropska garancija, koja znatno smanjuje troškove održavanja vozila i taj način dokazuje naš kvalitet.

NAJVIŠI STANDARDI

Kia vozila napravljena su u skladu sa najvišim standardima automobilske industrije. To je izvanredan kvalitet koja Kiji daje takvu samouverenost da daje najdužu garanciju u Evropi.

VIŠE

PRENOSIVOST

7-godišnja garancija je prenosiva na naredne vlasnike vozila pod uslovom da je vozilo održavano u skladu sa servisnim zahtevima.

VIŠE

KOMPLETAN PAKET

7-godišnja garancija važi za kompletno vozilo, osim potrošnog materijala.

VIŠE

PRVA ZA OKOLINU.

U Kiji brižljivo čuvamo prirodu. Svrstani smo i na Interbrendovu listu 50 najboljih globalnih zelenih marki, a čak 12 naših modela osvojilo je certifikat zaštite životne sredine ISO 14040. Naša nova generacija motora značajno smanjuje potrošnju goriva i smanjuje emisije štetnih gasova.

REKORDER U NISKOJ POTROŠNJI GORIVA

Ekološki sigurniji novi raspon motora i menjača uspešno kombinuje smanjenu potrošnju sa maksimalnim užitkom u vožnji!.

VIŠE

INOVATIVNI MOTORI

U Kiji proizvodimo najnaprednije hibridne automobile - naša Optima Hybrid ušla je i u Guinnessovu knjigu rekorda po niskoj potrošnji goriva.

VIŠE

ELEKTRIČNI SOUL

Električni Kia Soul ne ispušta štetne emisije, a napravljen je od organskih materijala od kojih su proizvedena sedišta, obloge u kabini, tepisi, obloga plafona i neki drugi delovi.

VIŠE

PRVA U RAZVOJU.

U Kiji Vam kroz inovativnost donosimo užitak u vožnji. Otišli smo korak dalje i osmislili dinamična vozila sa naprednim tehnologijama, koja brinu o prirodi, uvode komunikaciju s vozilom, smanjuju rizik u saobraćaju i vode Vas u nezaboravnu vožnju. Pridružite nam se u revolucionarnoj budućnosti.

HIBRIDNI NIRO, CROSSOVER NOVE GENERACIJE.

Zavodljivi Niro, novi Kijin hibrid, čuva prirodu zahvaljujući svojim niskim emisijama, skromnom potrošnjom goriva i niskim ekološkim otiskom. Donosi napredni hibridni pogon, prostranu i tihu kabinu, beskompromisnu bezbednost, aktivne bezbednosne tehnologije, potpuni komfor za porodice i 7-godišnju fabričku garanciju.

SOUL SA POZITIVNIM NABOJEM.

Električni Kia Soul, koji se odlikuje velikim dometom i tehnologijama asistencije Drive Wise, jedino je električno vozilo na svetu sa 7-godišnjom fabričkom garancijom. Svoju nadmoć dokazuje i najvišom ocenom u istraživanju kvaliteta J.D. Power 2020 i dizajnerskim nagradama Red Dot Design i IDEA.

OPTIMA PHEV - MEĐU REKORDERIMA U DOMETU.

Optima PHEV, Kijin prvi priključni hibrid, može preći 54 km pri brzini 120 km/h isključivo na struju, što je svrstava među vodeće u segmentu. Pored velikog dometa oduševljava i atraktivnim dizajnom, izvanrednim iskustvom u vožnji, niskim troškovima održavanja i inovativno smeštenom baterijom, čime je omogućen prtljažnik zapremine čak 370 l.