Potpuno novi Kia Niro (P)HEV

Boje

{{spinner.loading_percent}} %
Pokreni 360° pregled
BOJE {{ selected_color.name }}

Karakteristike

Manje brige, više užitka

Kia Niro elektrifikovana porodica nudi paket DriveWise Advanced Driver Assistance Systems koji bezbednost putnika i pešaka čini najvažnijom. Pomažući vozaču da ostane usredsređen i informisan za upravljačem, pozdano Vam omogućava da ostanete oprezni i pazite na potencijalne opasnosti. Na taj način, otvara mesto za pravo uživanje u vožnji.

Učinite vožnju auto-putem jednostavnom

Dizajniran za vožnju bez napora na auto-putevima, HDA automatski održava razmak između Nira i drugog vozila ispred zadržavajući ga u sredini trenutne trake na auto-putu. U isto vreme, kontroliše upravljanje, ubrzanje i usporavanje dok ste u traci.

Potpuno električni asortiman

Niro Plug-In Hybrid daje Vam opciju da postanete potpuno električni koristeći litijum-jonsku polimer bateriju visoke gustine sa procenjenim potpuno električnim dometom (AER) do 42 km.

Head-Up displej

Sve što trebate znati je u Vašem vidnom polju. Niro Head-Up displej projektuje informacije vezane za vozača na Vaše vetrobransko staklo i postavlja uputstva iz navigacionog sistema ispred Vas. Takođe Vam daje do znanja ako izlazite iz svoje trake i detektuje vozila ispred Vas.

Premijum sedište za opuštanje putnika

Uvek u najudobnijoj poziciji, pritiskom na dugme: `Relaxation´ suvozačevo sedište se posebno može nagnuti u širok raspon različitih postavki ležećeg položaja. Smanjuje umor i pruža maksimalnu udobnost, posebno na dužim putovanjim.

Inteligentno korišćenje prostora

Zahvaljujući dužem međuosovinskom razmaku i široj karoseriji, potpuno novi Kia Niro nudi potpuno novu dimenziju prostora i prtljažnika – uključujući 20 litara prtljažnika ispod poklopca motora. Kada god treba da smestite veće stvari, zadnja sedišta se mogu preklopiti čime dobijate do 1.445 litara kapaciteta za odlaganje, u zavisnosti od modela Nira koji odaberete.

Harman/Kardon premijum audio sistem

Tražite najbolji kvalitet zvuka u automobilu? Harman/Kardon Premijum audio sistem, vodeći u industriji, pruža potpuno impresivno iskustvo zabave u celoj kabini – sa sabvuferima postavljenim ispod sedišta, plus Clari-Fi™ i QuantumLogic™ Surround Sound tehnologijom.

Bezbrižnost pri vožnji unazad

Nećete imati neprijatnih iznenađenja kada izađete unazad sa parking mesta ili prilaza. Ovaj sistem Vas upozorava ako se tokom vožnje unazad otkrije opasnost od sudara sa pešacima ili objektima. Ako se rizik poveća čak i nakon upozorenja, pomaže automatsko zaustavljanje vozila.

Bezbedno skretanje

NSCC održava Vašu zadatu brzinu i obezbeđuje siguran razmak do vozila ispred kontrolišući ubrzanje i usporavanje. Takođe automatski smanjuje Vašu brzinu na bilo kojoj krivini na osnovu informacija o putu koje pruža navigacioni sistem.

Efikasnija, zanimljivija vožnja

Postoji mnoštvo visokotehnoloških inovacija posvećenih pružanju osetljivijeg upravljanja i istinski prijatnog iskustva u vožnji. Sa načinima rada Eco, Comfort i Sport uvek se možete prilagoditi terenu po kom vozite.

Test vožnja