Potpuno novi Kia Niro.

Predstavljamo potpuno novi Kia Niro, koji nam stiže na jesen 2022. Automobil stvoren da na ulice donese novi oblik električne vožnje.

U ponudi sa tri energetski efikasne alternative, potpuno novi Kia Niro utabaće put električnoj budućnosti. Otkrijte naš hibridni, plug-in hibridni i električni pogon, kao i novu dizajniranu spoljašnjost crossover-a. Zajedno sa inovativnim enterijerom izrađenim od održivih materijala, garantuje uzbuđenje gde god da krenete.

Naši pogoni orijentisani na budućnost znače da imate širok raspon opcija koje Vam daju sve potrebne alate da učinite nešto prelepo.

Nešto prelepo je na putu.

Neće proći mnogo vremena pre nego što otključate širok spektar čuda.

Pametniji oblik moći.

Potpuno novi Niro je dostupan kao plug-in hibrid, hibrid i električni i nudi vam niz izbora za Vaš sledeći automobil. Sa funkcijom Vehicle-to-Device, Niro EV Vam omogućava da punite svoje elektronske uređaje jednostavnim povezivanjem.

Orijentisan na budućnost.

Otkrijte progresivni spoljašnji izgled sa odvažnim elementima dizajna. Kao što je Aero C stub, koji dodaje kontrast bokovima i omogućava protok vazduha ispod vozila kako bi se smanjila turbulencija vazduha iza vozila, ili svestrana karoserija crossovera koja dodaje više prostora za sve Vaše potrebe.

Sledite svoju intuiciju.

Potpuno novi Niro će Vam pružiti sve što želite od svog automobila. Od intuitivnih funkcija kao što je ekran za projekciju koji Vam pomaže da držite pogled na put, do daljinske pomoći pri parkiranju koja Vam omogućava da parkirate čak i na najužim parking mestima.

Sačekajte da vidite kako Vas inspiriše na putu.

Utabaće put da Vaša spoljašnja elegancija i unutrašnja čuda zablistaju.

Želite li da Vas obavestimo kada vozila budu dostupna za testiranje?

Molimo Vas da ispunite obrazac u nastavku kako bismo mogli da Vas kontaktiramo.