Novi Kia ProCeed Govori sam za sebe

KIA_CD_Launch_Website_Icons Emituj video
Pomaknite se dole za istraživanje
Akcijski cenovnik MY21 Katalog
N Dizajn Detalji unutrašnjosti Svestranost Tehnološka pomagala Galerija 7-godišnja garancija E-vesti

Odvažan izgled

Odličan dizajn je kada samo jedan pogled kaže sve. Jedinstveni oblik karoserije i sportski stil novog Kia ProCeeda predstavljaju našu odvažnu viziju. Predstavlja odličnu ravnotežu između samopouzdanja i potcenjivanja. Bez ijedne izgovorene reči.

Odvažan karakter

Jedinstveni oblik karoserije

Karakterističan prednji deo

Povezana LED dnevna svetla i dve izduvne cevi

Novi izgled dijamantski brušenih aluminijumskih naplataka

Odvažan karakter Jedinstveni oblik karoserije Karakterističan prednji deo Povezana LED dnevna svetla i dve izduvne cevi Novi izgled dijamantski brušenih aluminijumskih naplataka

Inovativnost u fokusu

Ulazak u kabinu nudi pristup u novo kraljevstvo koje pomera granice stila, prostranosti i inovacija. Dizajnerski detalji i napredne tehnologije komuniciraju s vozačem i saputnicima na više nivoa na način koji svako odmah razume.

Sportska kabina sa stilskim detaljima

Upravljački obruč sa zasečenim donjim delom i menjačkim ručicama pored volana

8-inčni displej osetljiv na dodir sa navigacionim sistemom, koji omogućava TomTom®

JBL Premium Sound System

Sedišta od prevrnute kože sa šavovima GTL

Sportska kabina sa stilskim detaljima Upravljački obruč sa zasečenim donjim delom i menjačkim ručicama pored volana 8-inčni displej osetljiv na dodir sa navigacionim sistemom, koji omogućava TomTom® JBL Premium Sound System Sedišta od prevrnute kože sa šavovima GTL

Duh funkcionalnosti

Novi Kia ProCeed sjajan je kako po dizajnu tako i po funkcionalnosti. Pored odvažnog izgleda tu su i odvažne dimenzije. A i dovljno je pametan da je uvek dinamičan i svestran kada god to od njega zahteva vozač.

Automatsko električno otvaranje prtljažnih vrata

594 litra zapremine prtljažnika

Zadnja sedišta deljiva u odnosu 40:20:40

Automatsko električno otvaranje prtljažnih vrata 594 litra zapremine prtljažnika Zadnja sedišta deljiva u odnosu 40:20:40

Asistencijska pomagala za Vašu bezbednost i udobnost

Novi Kia ProCeed donosi Kijine najsavremenije tehnologije Drive Wise za naprednu pomoć vozaču i sigurnije, jednostavnije iskustvo za upravljačem. Tome je potrebno dodati i izbor načina vožnje (Drive Mode Selection), koji odgovara Vašem stilu vožnje u svakoj situaciji.

Sistem za pomoć pri parkiranju (Smart Parking Assist)
Sistem za održavanje vozila u voznoj traci (Lane Keeping Assist)
Sistem za praćenje vozne trake i pomoć prilikom preticanja (Lane Following Assist- LFA)
Sistem za sprečavanje naleta (FCA)
Sistem za pomoć kod vožnje unazad
Sistem za upozorenje na vozila u mrtvom uglu i pomoć pri promeni vozne trake
Sistem za upozorenje vozača na pad koncentracije (Driver Attention Warning)
Sistem za automatsko zasenjivanje dugih svetala
Izbor načina vožnje (Drive Mode Selection)

Galerija

7-godišnja garancija

Svaki vlasnik Kia ProCeeda dobija našu jedinstvenu 7-godišnju garanciju (do 150.000 km - prve 3 godine bez ograničenja pređenih kilometara, od 4. godine do 150.000 km), koja važi za kompletno vozilo. Garancija je prenosiva na naredne vlasnike i garantuje dobro održavanje vrednosti polovnog vozila. Pošto želimo da ste svih 7 godina jednako zadovoljni, u slučaju da je vozilo opremljeno fabrički ugrađenim navigacionim uređajem, ponuda uključuje i 7-GODIŠNJE AŽURIRANJE MAPA i usluge povezivosti TomTom Live Services - BESPLATNO.

Želite da ostanete u kontaktu sa nama?

AKCIJSKA PONUDA

Novi Proceed

Vozilo koje je tako odvažno da pomera načela izuzetnog dizajna i redefiniše sportski stil. Njegov odvažan karoserijski oblik donosi puno prostora za svako putovanje koje isplanirate. Iskoristite akciju u Kia salonima i novi Proceed sa bogatom opremom možete kupiti po ceni:

TEST VOŽNJA KATALOG

Pravno obaveštenje

Svi tehnički podaci su očekivane vrednosti, koje zavise od daljeg razvoja i homologacije. Svi podaci su podložni promenama.

(1) TomTom usluga upozoravanja na radare

Većina vlada i lokalnih vlasti slaže se da TomTom usluga upozoravanja na radare doprinosi većoj sigurnosti u saobraćaju. U Kiji delujemo u skladu sa lokalnim zakonodavstvom i prilagođavamo se tamo gde je to potrebno. Kliknite za više opštih zakona.

(2) Tehnologije Drive Wise

Tehnologije Drive Wise su sistemi asistencije i vozača ne oslobađaju od odgovornosti da bezbedno upravlja vozilom u svakom trenutku. Vozač mora uvek vožnju prilagoditi svojim sposobnostima, u skladu sa zakonima o bezbednosti u saobraćaju i prilagoditi ih uslovima vožnje. Tehnologije Drive Wise nisu namenjene autonomnoj vožnji. Za više informacija molimo vas da pročitate uputstva za upotrebu.

(3) Sistem za praćenje vozne trake i pomoć prilikom preticanja (Lane Following Assist- LFA)

Sistem LFA je na raspolaganju samo kod verzija sa automatskim menjačem sa dvostrukom spojnicom (DCT).

(4) Sistem za sprečavanje naleta (FCA)

Sistem FCA je sistem asistencije i vozača ne oslobađa od odgovornosti da sigurno upravlja vozilom u svakom trenutku. VVozač mora uvek vožnju prilagoditi svojim sposobnostima, u skladu sa zakonima o bezbednosti u saobraćaju i prilagoditi ih uslovima vožnje. FCA nije namenjen autonomnoj vožnji. Za više informacija molimo vas da pročitate uputstva za upotrebu.

(5) Izbor načina vožnje (Drive Mode Selection)

Sistem DMS je na raspolaganju samo kod verzija sa automatskim menjačem sa dvostrukom spojnicom (DCT).

(6) Kia 7-godišnja garancija za nova vozila (do 150.000 km, prve 3 godine bez ograničenja pređenih kilometara)

Garancija važi do 150.000 km (prve 3 godine bez ograničenja pređenih kilometara). Važi u svim zemljama EU (+ BiH, Srbija, Crna Gora, Norveška, Švajcarska, Island i Gibraltar). Moguća su određena odstupanja važenja uslova garancije, npr. za lak i opremu, u skladu sa lokalnim zakonodavstvom.

(7) 7-godišnje ažuriranje mapa

Program važi samo za vozila, kupljena nakon 28. februara 2013. sa fabrički ugrađenim navigacionim uređajem LG. može doći do troškova rada na servisu za vreme trajanja operacije ažuriranja. 7-godišnje ažuriranje mapa omogućava 6 godišnjih ažuriranja (prilikom kupovine stranka već dobija najnovije mape). Program ne utiče na garanciju navigacionog uređaja. Kia ne odgovara za kvalitet i sadržaj podataka na mapa koje pruža ponuđač usluge - HERE.

(8) Usluge TomTom® Live Services

Usluge su besplatne 7 godina nakon prvog uspostavljanja veze navigacije sa mobilnom mrežom. Ako je prvo povezivanje upostavljeno kasnije trajanje se smanjuje za vreme od kupovine do prvog povezivanja.

Učitavanje