Novi Kia Proceed

Boje

  • Proceed GT-Line
  • Proceed GT
{{spinner.loading_percent}} %
Pokreni 360° pregled
BOJE {{ selected_color.name }}
{{spinner.loading_percent}} %
Pokreni 360° pregled
BOJE {{ selected_color.name }}

Sve pod kontrolom

Sistem za izbegavanje sudara sa prepoznavanjem pešaka(FCA)

Ako vam padne koncentracija ovaj sistem pruža trenutno upozorenje. Prepoznaje ako se ne odazovete na upozorenje i automatski koči kako biste izbegli nesreću ili barem smanjili moguće posledice.

Sistem za sprečavanje sudara kod vožnje unazad (RCCA)

Da bi vožnja unazad bila još sigurnija - posebno kada vozite unazad na parkinzima sa ograničenom preglednošću - RCCA zvučno i vizualno upozorava vozača i pomaže u automatskom kočenju, ako senzori za vožnju unazad prikazuju vozilo sa leve ili desne strane. Ako vozač u meniju odabere opciju upozorenja (Warning Only), sistem će upozoriti samo zvučno i vizuelno, bez automatskog kočenja.

Sistem za upozorenje o smanjenoj koncentraciji vozača (Driver Attention Warning)

Sistem prati različite uzorke ponašanja vozača i prepoznaje vozačevu dekoncentraciju za volanom. Ako pokazujete znakove pospanosti i dekoncentracije upozorava Vas zvukom upozorenja i simbolom na instrument tabli.

Pametno automatsko parkiranje

Ovaj sistem olakšava parkiranje, koje je sada lakše neko ikad. Sistem koristi prednje, bočne i zadnje senzore, koji Vam pomažu kod paralelnog, pravougaonog parkiranja, a i kod parkiranja pod uglom. Sve što trebate učiniti je da kontrolišete pedalu kočenja i gasa i prebacite u rikverc.

Sistem za održavanje vozila u voznoj traci (Lane Keeping Assist)

Ovaj sistem koristi kameru na vetrobranskom staklu pomoću koje prati oznake na kolovozu. Ako počnete napuštati voznu traku bez upotrebe migavaca, sistem Vas upozorava i čak vraća vozilo na Vašu voznu traku.

Sistem za praćenje vozne trake i pomoć prilikom preticanja (Lane Following Assist)

Uglađeno i sigurno: Ovaj sistem znači veliki iskorak prema poluautonomnoj vožnji – održava Vas u sredini Vaše vozne trake i ujedno sve vreme kontroliše putnu brzinu vozila i razdaljinu do vozila ispred, automatski ubrzava, koči i zaustavlja po potrebi.

Test vožnja

Više mogućnosti kupovine