Potpuno novi Sportage HEV i PHEV

Boje

  • Sportage HEV
  • Sportage HEV GT Line
{{spinner.loading_percent}} %
Pokreni 360° pregled
BOJE {{ selected_color.name }}
{{spinner.loading_percent}} %
Pokreni 360° pregled
BOJE {{ selected_color.name }}

Karakteristike

Upravljajte svojim automobilom pomoću ključa

Morate li da izađete iz automobila ili da uđete u njega na uskom parkiralištu? Bez brige. Sa ovom funkcijom možete stajati ispred svog potpuno novog Sportagea i pomoću tastera na ključu ga uparkirati na uska parking mesta ili isparkirati sa njih. Vaše vozilo će i dalje automatski kočiti ako otkrije prepreku.

Automatski menjač

Potpuno novi Kia Sportage opremljen je novom generacijom menjača: 7-stepenim menjačem sa dvostrukom spojkom za MHEV verzije i 6-stepenim automatskim menjačem za hibrid.

Premium zvučni sistem HARMAN/KARDON

Doživite najbolju zabavu u automobilu uz neverovatan kvalitet zvuka, zahvaljujući premium zvučnom sistemu Harman Kardon sa 8 zvučnika visokih performansi optimalno raspoređenih po celoj kabini, kao i eksternim pojačalom i novom funkcijom Active Sound Design (ASD).

360-stepeni prikaz okoline vozila (SVM)

Prilikom manevrisanja u malom prostoru, nekoliko kamera Vam omogućava 360° pogled okoline vozila iz ptičije perspektive, koji se može uvećati tako da možete sa punim poverenjem upravljati i parkirati. Ne morate izlaziti iz vozila kako biste proverili situaciju ili zamolili druge za pomoć.

Budite uvek informisani, jednostavno i besprekorno

Uz skup naprednih funkcija koje Vam u stvarnom vremenu pružaju informacije o prometu, lokalnim uslugama, vremenu i još mnogo toga. Sa platformama Android Auto™ i Apple CarPlay™ 4, napredno prepoznavanje glasa i drugu tehnologiju koja dodatno povećava Vašu udobnost.

Integrisani zakrivljeni ekrani

Neposredno ispred vozača nalazi se 12,3-inčni ekran sa mernim instrumentima koji prikazuje sve ključne informacije. U neposrednoj blizini nalazi se 12,3-inčni LCD ekran visoke rezolucije koji kombinuje navigaciju, infotainment i menije. Ekrani, spojeni u besprekornu krivinu, stvaraju gotovo bioskopski utisak.

Brži odziv

Ovaj sistem, koji dobija podatke kamere i radara iz Vašeg potpuno novog Sportage-a, analizira informacije o drugim automobilima, pešacima ili biciklistima koji prelaze put ispred Vas - i aktivira signal upozorenja i kočnice kako bi sprečio mogući sudar sa njima. Funkcija Junction Turning takođe otkriva sva vozila koja nailaze kada skrećete levo na raskrsnici.

Sigurno skretanje

Pametni tempomat koji se zasniva na navigaciji održava vozilo na zadatoj brzini dok se prilagođava vozilima ispred Vas ili krivini na putu. Sistem takođe koristi tehnologiju mašinskog učenja kako bi oponašao Vaš stil vožnje.

Sigurni na auto-putu

Ova tehnologija automatski prilagođava Vašu brzinu u skladu sa ograničenjem brzine koju je otkrio sistem ili koju ste postavili. Osim toga, kontroliše upravljanje, ubrzanje i kočenje ostajući u sredini Vaše vozne trake i održavajući sigurnu udaljenost od vozila ispred Vas.

Punjenje pametnih uređaja za sve putnike

Pregrada za punjenje pametnog telefona nudi brzo bežično punjenje sa snagom od 15 W. USB konektori za brzo punjenje na zadnjoj strani prednjih sedišta omogućuju korisnicima na zadnjim sedištima da svoje pametne uređaje uvek drže potpuno napunjenim.

Test vožnja