Revija Sat, 21.03.2019. | Kia Motors Srbija" />

KIA PROCEED: "SILUETA KOJA MAMI"
Revija Sat, 21.03.2019.

Novinari renomirane automobilske redakcije revije "Sat" imali su priliku da premijerno testiraju novi Kia Proceed neposredno pre njegove sajamske premijere na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu. Pročitajte kakvi su njihovi utisci o ovom automobilu.

20.5.2019

 

Ljubiteljima automobila donosimo izvanredan utisak o „Silueti koja mami“, koja svojim vitkim i zanosnim linijama, zadovoljavajućim performansama motora i dinamičnošću vožnje ostavlja bez daha. Tehnološki napredna i bogata opremom, nova Kijina kreacija Proceed je izuzetno zabavna u vožnji! To posebno važi za verziju sa turbobenzinskim motorom.  Uz poznati kvalitet i pouzdanost na listu vrlina dopisana je i efektna pojava. Kia Proceed „šuting brejk“ svojom karoserijom, zadnjim svetlom identičnim kao kod Poršea i natpisom modela na zadnjim vratima nudi lajfstajl automobil ali za narod.

Kia Proceed je praktičniji nego što na prvi pogled deluje. Za svaku pohvalu je značajno povećan nivo bezbednosti.  Dobar utisak zaokružuju sistemi pomoći koji odgovaraju autonomnoj vožnji „drugog nivoa“, pa je u stanju da prati svoju kolovoznu traku, održava brzinu i usklađuje je sa uslovima u saobraćaju. Ne treba zanemariti i kočnice: koje su besprekorne!

 

 

Kia Proceed svojim fantastičnim oblikom karoserije dobija atraktivni stil i originalni imidž. Enterijer je obeležen kao neprevaziđeno praktičan i udoban. Prednji deo i sve što okružuje vozača je od izuzetnog kvaliteta i pre svega na dohvat ruke. Tabla sa instrumentima je od mekane plastike prijatne na dodir, a završna obrada je u tom delu na visokom nivou. Svaka komanda je prijatna za korišćenje i deluje kao da je preuzeto iz vozila viših kategorija.

 

 

 

Prijavite se na test vožnju

Za pregled originalnog članka, molimo, preuzmite pdf fajl!

Sve Kompaktna SUV Sportski Karavani