Kia Stinger Driving Experience

Kompanija KIA AUTO, ovlašćeni distributer vozila KIA za teritoriju Srbije, organizovala je na stazi centra „NAVAK“ nesvakidašnji događaj pod nazivom Stinger Driving Experience.

3.10.2018

Događaj je prvenstveno namenjen specijalizovanim novinarima iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, ali je priliku da voze novog Stingera na stazi dobio i određeni broj odabranih klijenata Kije. Svi prisutni su imali prilike da se upoznaju sa novim Stingerom i to na najbolji mogući način – na trkačkoj stazi – tamo gde se on najbolje snalazi. Za tu priliku obezbeđena su tri demo vozila u dve specifikacije:

- Stinger 2,2 CRDi GT LINE (200 KS)

- Stinger 3,3 V6 BiTurbo GT (370 KS)

Pod budnim okom instruktora bezbedne vožnje, svi prisutni su imali mogućnost da upoznaju Stinger na hendling delu staze, da isprobaju njegova ubrzanja iz mesta i nagla zaustavljanja, da provere rad bezbednosnih sistema u slučajevima nagle jednostruke i dvostruke promene pravca i jednostavno da uživaju u vožnji pravog Gran Turizma.

 

Tokom septembra u medijima u regionu ste mogli da čitate brojne napise i gledate video priloge sa ovog događaja koji u kome su novinari Stingera ocenili visokim ocenama.

Uživajte u foto galeriji i video snimku koji smo pripremili za Vas!

Upoznajte Kia Stinger.

Sve Kompaktna SUV Sportski Karavani