Otvoren novi Kia centar Beograd

Novi i do sada najveći objekat Kia Motorsa u regiji otvoren je ove godine u Beogradu. Na ovaj način Kia jača svoje prisustvo u Srbiji i podiže kvalitet svojih usluga na najviši nivo 

2.3.2020

U Beogradu, na adresi Auto-put za Novi Sad 98 u Zemunu otvoren je najveći prodajni salon Kia Motorsa u Srbiji. Na zemljištu površine skoro 1,7 hektara izgrađena je prva faza kompleksa koja obuhvata prodajni salon i kancelarijski prostor na površini od skoro 2.000 kvadratnih metara.

Objekat je dizajnerski i funkcionalno izgrađen po najsavremenijim standardima Kia Motors Corporation, u dizajnerskom standardu pod nazivom "Red Cube" (prev. crvena kocka). Moderno koncipiran u skladu sa zahtevima i potrebama klijenata, novi objekat predstavlja prvi objekat ovog standarda koji je izgrađen u Adria regiji, po čemu će Beograd prednjačiti u odnosu na druge glavne gradove regiona.

Kupci danas žele automobile koji im pružaju najviše, odgovaraju ličnom stilu i u kojima se osećaju odlično, a upravo Kia poseduje sve kvalitete kako bi odgovarala raznolikim potrebama i željama. U jedinstvenom enterijeru novootvorenog salona klijenti imaju priliku da upoznaju celu paletu novih Kia vozila, isprobaju ih na test vožnji i osete vrhunsku uslugu u prestižnom beogradskom prodajnom salonu koji je u potpunosti izgrađen po najnovijim korporativnim standardima.

Osim ponude novih modela vozila, Kia centar Beograd nudi i bogatu ponudu proverenih polovnih vozila sa garancijom po primamljivim cenama i uz atraktivne modele finansiranja. Ovom segmentu poslovanja posvećena je posebna pažnja imajući u vidu potražnju za ovim vozilima, ali i široku ponudu od preko 150 vozila koja se trenutno nalaze na placu.

 

U novi objekat do sada je investirano preko 6 miliona evra što dokazuje Kijinu spremnost da ostane u Srbiji i nastavi uspešno rast i razvoj svog poslovanja. Do kraja sledeće godine očekuje nas i dovršetak "Faze 2" u izgradnji ovog kompleksa. Reč je o navećem i najmodernijem servisnom centru za KIA vozila, na 1540 kvadratnih metara i kapaciteta 20 dizalica čime će se ubrzati usluga pružanja servisa i pružiti dodatni komfor postojećim vlasnicima KIA vozila dok traje servis njihovog vozila. Oko prodajnog salona i servisa u tom trenutku će se nalaziti parking prostor za preko 300 vozila. Završetkom izgradnje servisa i kompletiranjem celog kompleksa vrednost investicije će premašiti 7,5 miliona evra, što Kia Motors Adria Grupu postavlja na prvo mesto po investicijama u automobilskoj industriji u Srbiji.

 

 

Broj telefona prodajnog salona ostaje isti kao i do sada 011/316-6903, kao i radno vreme - radnim danima od 8 do 20h, a subotom od 8 do 16h.

Pozivamo Vas da posetite novi Kia centar Beograd i uverite se u kupovinu vozila bez rizika!

Dobro došli!

Sve Kompaktna SUV Sportski EV / Hibridi Karavani