Predstavljanje Galerija Specifikacije
Predstavljanje Galerija Specifikacije
Kia Optima Sportswagon

Boje

Pokreni 360° pogled

Karakteristike

+

Napredni radarski tempomat (ASCC)

Napredni radarski tempomat koristi radarski senzor, postavljen u prednjem delu vozila, koji prepozanje udaljenost od vozila ispred. Ako nije moguće održati bezbednu udaljenost sistem po potrebi usporava ili zaustavlja vozilo.

+

Sistem za pomoć pri zadržavanju vozila unutar vozne trake (LKAS)

LKAS koristi posebno podešenu prednju kameru koja detektuje ivice puta i samostalnom asistencijom na upravljaču pomaže vozaču da se zadrži u voznoj traci.

+

Sistem detekcije mrtvog ugla (BSD)

Sistem detekcije mrtvog ugla koristi senzore koji detektuju događaje ispred i iza vozila te vizuelnim znakovima upozorava vozača na vozila u mrtvom uglu i pomaže vozaču pri jednostavnijoj i sigurnijoj promeni vozne trake.

+

Sistem za pomoć pri parkiranju unazad (SPAS)

Sistem koristi senzore postavljene na bokovima koji Vam pomažu pri paralelnom i pravougaonom parkiranju na parkiralištu. To je funkcija koja Vam pomaže i pri izlasku vozila sa paralelnog parking mesta.

+

Monitor sa 360° pogledom (AVM)

Pri brzini do 20 km/h AVM spaja sliku sa 4 kamere (kameru pozadi, napred i dve sa bokova vozila), i nudi Vam ptičiju perspektivu prostora oko Vas.

+

Automatsko kočenje u slučaju nužde (AEB)

Sistem automatskog kočenja u slučaju nužde, koji ocenjuje podatke sa kamere i radara, lako i jednostavno može prepoznati sudar sa drugim vozilom, pešakom ili preprekom, upozorava Vas i u potpunosti zaustavlja vozilo ili bar ublažava posledice.

Test vožnja

Sve Kompaktna SUV Sportski EV / Hibridi Karavani