Šta su to originalni delovi?

Originalni delovi Kia

Originalni delovi Kia napravljeni su posebno za Vašu Kiju. Proteklih godina napravila su se značajna ulaganja u istraživanje i razvoj te u proučavanje materijala za proizvodnju originalnih Kia delova. Kvalitet proizvodnje testira se u različitim simuliranim ekstremnim uslovima kako bi se osigurao kvalitet, pouzdanost i izdržljivost. Za mirnu i bezbrižnu vožnju uvek koristite originalne rezervne Kia delove.

Filter vazduha
Filter vazduha uklanja prašinu i druge čestice iz vazduha te smanjuje buku koju stvara dovod vazduha.
Kočione pločice
Kočione pločice pri kočenju stvaraju pritisak na diskove kočnice te se tako stvara kočiona sila.
Filter kabine
Filter kabine prečišćava vazduh koji u unutrašnjosti vozila dolazi kroz sistem za grejanje, provetravanje i klimatizaciju.
Filter za gorivo
Filter goriva se preporučuje kako bi pumpa goriva radila pravilno i odstranjivala nečistoće u gorivu.
Filter ulja
Unutrašnji papirnati filter motornog ulja uklanja nečistoće i tako osigurava njegovu čistoću.
Zupčasti kaiš
Zupčasti kaiš kontroliše rad ventila u Vašem motoru, tako da za glatko funkcionisanje u pravom trenutku otvara i zatvara ventile.
Ostali delovi

Prikazane fotografije su simbolične. Fotografije i njihove boje su samo grafički prikaz, a njihov izgled zavisi od kvaliteta monitora.

Trebate pomoć?

Kvalitet delova nije moguće oceniti samo na temelju njihovog izgleda. Samo originalni Kia delovi napravljeni su kako bi se savršeno uklopili u Vaše Kia vozilo. Kako bi izbegli potencijalne probleme pri vožnji, uvek zahtevajte originalne Kia delove.

Kontaktirajte najbližeg Kia zastupnika

Prijava na servis Potražite zastupnika