Paris Motor Show 2018

KIA na Salonu avtomobila u Parizu

SADA NA IZLOŽBI: ODVAŽNA NOVA VIZIJA KIJINE PONUDE MODELA

Agresivan dizajn. Odvažno samopouzdanje. Izvanredne inovacije. Sve to i još mnogo više očekuje vas na Kijinom izložbenom prostoru u Parizu. Pridružite nam se na izložbi najnovijih inovacija i izvanrednih dodataka u Kijinoj ponudi. Među modelima koji su upravo debitovali je između ostalog i novi Kia ProCeed – odvažna pobeda novog oblika karoserije, koji se u segmentu srednje velikih porodičnih vozila predstavlja u posebnom delu. Novi Kia e-Niro, Kijin prvi električni crossover sa dometom do 485 kilometara sa jednim punjenjem. Novi Kia Sportage sa unapređenjima iznutra i spolja. Tu su još i novi Kia Ceed GT i GT Line te Kia Ceed Sportswagon GT line, koji vode Ceedovu ponudu na novi nivo sportskog duha sa unapređenim dinamičnim stilom i uzbudljivim performansama. A to je tek početak. Budite prvi, koji će zaviriti u ove atraktivne nove modele i doživite uzbudljivi svet Kije na našem izložbenom prostoru.

Radujemo se vašoj poseti!

KADA I GDE NAS MOŽETE NAĆI

Novinarski dani:

Utorak, 2.oktobar:
6:30-19:00h

Sreda, 3.oktobar:
8:00-20:00h

Konferencija za medije:

Utorak, 2.oktobar:
10:30-10:45h

Dani za posetioce:

4-14.oktobar
10:00-20:00h
(četvrtkom i petkom do 22:00h)

Lokacija:

Hall 1 (dvorana 1) – Stand 231
(izložbeni prostor 231)

GOVORI SAM ZA SEBE: NOVI KIA PROCEED

NOVI KIA PROCEED

Samopouzdanje, sportski stil, neverovatna udobnost, prostranost i svestranost su deo standardne opreme: novi Kia ProCeed ima odvažan i potpuno novi oblik karoseije, koji kombinuje odvažno dinamičan genetski kod kupea sa svestranošću tourera na baš jedinstven način. Sa zapreminom prtljažnika od 594 litra nudi više prostora od većine tradicionalnih kompaktnih prodičnih karavana, a čak i više od većine tourera iz segmenta iznad. Sa pametnim tehnologijama, koje vas vode na viši nivo udobnosti, sigurnosti i užitka u vožnji. Pritom sa emocionaim dizajnom zapanjujuće unazad pomaknute siluete prevazilazi naša očekivanja.

KIA E-NIRO. OVAJ POTPUNO ELEKTRIČNI CROSSOVER IMA SVE

NOVI KIA E-NIRO

Novi Kia e-Niro, s kojim je Kia dopunila Nirovu gamu ekološki prihvatljivih modela u kojoj mu prave društvo Niro Hybrid i Plug-in Hybrid, Kijin je prvi potpuno električni crossover. Oduševljava praktičnošću, nultim emisijama i realnom dometu – do 485 kilometara sa jednim punjenjem litijum-jonske polimer baterije kapaciteta 64 kWh. Pored brojnih tehnologija, ekskluzivno namenjenih e-Niru, kojima je potrebno dodati i nova sigurnosna pomagala i na kraju krajeva atraktivan izgled spolja i iznutra, to je trenutno jedno od najsposobnijih i najprivlačnijih električnih vozila na tržištu.

NOVI CEED GT I GT LINE

Velika doza sportskog duha i uzbudljivosti sada dolazi u drugim pakovanjima porodice Ceed: novi Kia Ceed GT kombinuje sportski izgled sa najsnažnijim motorom u ponudi, što ga čini odličnim izborom za sve one, koji traže još bolje performanse. Na drugoj strani je nova linija Kia Ceed GT Line posvećena sportskom izgledu – od sportskog eksterijera do unutrašnjosti visokog kvaliteta. A ako vam ujedno treba još više prostora i praktičnosti, tu je i Kia Ceed Sportswagon, koji je takođe raspoloživ sa dinamičnim stilom linije GT Line.

NOVI KIA SPORTAGE

Unapređeni Kia Sportage će još više učvrstiti svoju reputaciju Kijine perjanice. Kijin prodajni hit donosi brojna unapređenja eksterijera i enterijera kao i efikasne motore, koji se mogu pohvaliti ispunjavanjem najnovijih evropskih emisionih standarda – uključujući Kijin novi napredni EcoDynamics+ hibrid, koji koristi 48-voltni elektro motor i 2,0-litarski dizel motor. Široka ponuda unapređenog Sportagea, namenjena porodicama, između ostalog donosi brojne Kijine najnovije napredne sisteme za pomoć vozaču i infotainment sa kojima poboljšava svoju reputaciju sigurnog i visokotehonološkog vozila.

PRATITE NAS ZA VIŠE UZBUDLJIVIH DETALJA!