UVEK UZ VRHUNSKI SPORT I SPORTISTE

U kompaniji Kia Motors proizvodnjom vozila spajamo ljude. Kako i sport spaja ljude, kao sponzor podržavamo brojne sportske aktivnosti. Upravo zbog toga što sport spaja ljude, mi sponzorski dajemo potporu mnogim svetskim sportskim događajima.

Jedan od vrhunskih sportskih događaja čiji smo ponosni partner je i UEFA Liga Evrope (UEFA Europa League). Kao oficijelni partner učestvujemo u brojnim aktivnostima kojima oduševljavamo fanove različitih uzrasta i različitih nacija.

Jedna od najupečatljivijih aktivacija je i izbor Nosioca oficijelne lopte („Official Match Ball Carrier“). Na prvoj utakmici UEFA Europa League u Beogradu, FK Partizan - AZ Alkmaar, kompanija Kia Motors je kao zvanični UEFA partner, obezbedila ekskluzivno pravo nosioca oficijelne lopte ovog turnira. Ta čast pripala je desetogodišnjem beograđaninu Igoru Avramovu, fudbaleru FK Milutinac. Igor se sjajno snašao u toj ulozi i želimo mu puno uspeha u daljoj fudbalskoj karijeri. Slike sa ovog dešavanja pogledajte u galeriji u nastavku...

Pred kraj oktobra u Beograd je stigao i veliki Manchester United! Ovaj fudbalski spektakl pratila je velika medijska pažnja i intersovanje publike. Naravno, Kijini mališani su opet bili u centru pažnje na početku utakmice, a čast da nosi oficijelnu loptu pred početak meča pripala je osmogodišnjem Stfanu Balaću iz Beograda, čiji je otac pobedio u konkursu „Budi roditelj godine“ i na taj nači osvojio svom sinu ovu jedinstvenu priliku koja se ne zaboravlja. Slike sa Stefanove posete Partizanovom stadionu i oficijelnom delu pred početak meča, pogledajte u našoj galeriji.

Završen je i treći meč UEFA Lige Evrope u Beogradu. Iako je Partizan odneo ubedljivu pobedu to nažalost nije bilo dovoljno da ostane u ovom takmičenju. Kao i na prethodna dva meča, KIA je obezbedila počasnog nosioca UEFA fudbalske lopte. Ovoga puta bio je to devetogodišnji Nemanja Vladisavljev iz Pančeva, vatreni navijač Partizana. Svoju ulogu obavio je potpuno profesionalno uz neskriveno oduševljenje što je dimao čast da bude deo ovakvog fudbalskog spektakla. Da je mladi Nemanja odlično obavio povereni zadatak potvrdili su i predstavnici UEFA tima koji su odmah iskazali simpatije prema ovom mališanu i potvrdili da Beograd, pa i Kia Motors, verovatno nisu mogli dobiti boljeg predstavnika i zvaničnog nosioca oficijelne fudbalske lopte! Nemanji želimo puno uspeha pre svega u školi a potom i u sportskoj karijeri. Pogledajte nekoliko njegovih fotograafija snimljenih neposredno pred početak utakmice.

HERO WALK TO UEFA EUROPA LEAGUE

Ovi mališani su se izborili da podrže svoj klub ka tronu Lige Evrope. Neka i Vaše dete podrži Fudbalski klub Partizan u nastojanju da stigne što dalje u ovom elitnom klupskom takmičenju!KAO JEDNO, ZAJEDNO!

Kia Motors - oficijelni partner UEFA Europa League