Zapošljavamo

Željni ste izazova? Postanite član pobedničkog Kia tima!


Uspešna prodaja Kia automobila i rastuća zajednica zadovoljnih Kia vozača omogućuju nam neprestano širenje prodajno-servisne mreže i ponude kvalitetnih i pristupačnih vozila, kao i otvaranje novih radnih mesta.

Ponosno najavljujemo kako će kompanija Kia Motors Adria Group na nivou regiona uskoro zaposliti više lica. U potrazi smo za najboljim ljudima željnim novih izazova – vrsnim automehaničarima, savetnicima za prodaju i rukovodećim kadrovima koji će doprineti daljem razvoju kompanije u regionu.

NUDIMO

  • Nova znanja.
  • Stimulativna zarada.
  • Rad u uspešnom kolektivu.

RASPOLOŽIVA RADNA MESTA:


Računovođa - Kontrolor (m/ž)

Specijalista za automatizaciju marketinga (m/ž) - (Marketing Automation Specialist) - Beograd

Upis u bazu kandidata za zaposlenje

Upišite se u našu bazu ukoliko želite primati obavesti o aktualnim mogućnostima zaposlenja.


Otvorite obrazac za upis

Uverite nas da Vas zaposlimo

Naša kompanija neprestano traži sposobne ljude koji će nas oduševiti i uveriti da upravo njih zaposlimo!

Iako trenutno nemamo raspisan konkurs za radno mesto koje odgovara Vašem profilu, možete nam svejedno napisati koji su dobri razlozi zbog kojih bismo baš Vas trebali da zaposlimo i šta ćemo izgubiti ako to ne učinimo.

Ako ste ambiciozni, komunikativni, organizovani, pozitivni i fleksibilni, pritom imate i druge pozitivne karakteristike, možda ste baš Vi prava osoba za našu kompaniju.

Ako ste uvereni da biste svojim osobinama poboljšali našu efikasnost, pošaljite nam otvorenu molbu koja sadrži Vaše obrazovanje sa naglaskom na Vaše prednosti, radno iskustvo i posao koji Vas zanima. Priložite i motivaciono pismo koje će nam na poseban način otvoriti vrata do Vaše ličnosti i motivacije za karijerom.

Svaka prijava će se poverljivo tretirati!

Pošaljite svoju prijavu