Kia, glavni sponzor turnira

AUSTRALIAN

OPEN 2018

"Zajednički do sjajnih iskustava"

Doživljaji su snažniji i nezaboravni kada u njima uživamo zajedno. Kia, Australian Open i Nadal Vas pozivaju da budete zajedno sa nama na ovogodišnjem iznenađenju na turniru Australian Open 2018.

Kia te vodi u Australiju

Ugrabite šansu da uživate na turniru Australian Open 2018 UŽIVO. Prijavite se odmah na konkurs "Kia te vodi u Australiju" i osvojite putovanje u Australiju sa voljenom osobom.

Kako da se prijavite?

  1. Odaberite željeni model sa desne strane i prijavite se za test vožnju.
  2. Nakon unosa ličnih podataka, upišite kreativni odgovor na nagradno pitanje.
  3. Obavite test vožnju do kraja novembra u željenom salonu i ušli ste u izbor za glavnu nagradu!

Nagrada

Putovanje na Australian Open, 2 noćenja, 3 dana, sa uključenim ulaznicama za muško polufinale. Odnosi se i na dobitnika nagrade i na njegovog pratioca.

Kia, najlojalniji prijatelj Australian Opena i Rafaela Nadala

Kia Motors i njegovi dugogodišnji partneri, Australian Open i Rafael Nadal, oduvek su oduševljavali svet. Upoznajte njihove neverovatne priče koje su se razvijale više od jedne decenije.

KIA X Australian Open

Kao Glavni sponzor Australian Opena, Kia Motors igra glavnu ulogu u podršci takmičarima i promociji razvoja tenisa od 2002. godine. Tokom prethodnih 15 godina, flota sponzorskih Kia vozila prešla je gotovo 5 miliona kilometara u desetinama hiljada putovanja koja su prevozila šampione i putnike, komforno i bezbedno.

KIA X Rafael Nadal

Od 2004. godine Rafael Nadal predstavlja Kia Motors kao brend ambasador. Od tada Rafa je osvojio preko 60 titula na ATP Tour i Grand Slam turnirima.

Zajedno sa Kijom na Australian Open 2018

Australian Open, zajedno sa Kia Motorsom, njegovim najlojalnijim sponzorom, nudi puno iskustva i zabave. Uživajte na Australian Openu uz Kiju.

Kia te vodi u Australiju

Vozite Kiju i ona Vas može odvesti u Australiju. Osvojite svoje putovanje u Australiju uz Kiju, a mi Vam garantujemo nezaboravan put u Melburn i mogućnost da odgledate Australian Open uživo, kraj terena.

Skupljači lopti

Kao Glavni sponzor Australian Opena, Kia će odabrati 20 dece iz Koreje koja će biti skupljači lopti tokom mečeva. Kakvo iskustvo!

Kia Open Drive

Želite da saznate nešto više o svom omiljenom teniseru? Pogledajte šta oni imaju da kažu na Australian Openu tokom vožnje u Kiji. Dostupno kroz Australia Open i Kia društvene mreže.

AO selfi

Napravite selfi i podelite iznenađenje sa svojim prijateljima. Uz malo sreće, možete osvojiti novu Kiju! Iznenađenjeeeeeee!

Marka Kia

Na Australian Openu, odabranim Kia klijentima pružamo ekskluzivni program gostoprimstva. Besplatna hrana, piće i iskustva sa mnogo užitka. Šta bi ste još mogli da očekujete?