Aktuelna ponuda

Originalni rezervni delovi Kia | Originalna dodatna oprema Kia | Economy Line za starija vozila | Povoljni sezonski pregledi

Uštedite novac dodatnim naplacima

Izborom dodatnih naplataka za Vašu Kiju, za Vas izrađujemo zimske ili letnje setove točkova što Vam donosi brojne prednosti. Sa dva seta uštedećete novac na ponovnoj montaži, naglasićete svoj stil i izbeći upotrebu istih točkova u svim vremenskim uslovima.

Pogledajte ponudu Kia naplataka →

Sezonski pregled vozila

Budući da je vožnja izazovnija u jesen i zimi nego u drugo doba godine, važno je da sebi priuštite bezbrižnost na putu.

Saznajte više →

Dezinfekcija putničke kabine i sistema klimatizacije u vozilu

Da li ste za vreme trajanja pandemije COVID-19 imali simptome infekcije, ali ste zbog hitnih obaveza morali da koristite vozilo?

Saznajte više →

Vrhunska auto sedišta za bezbrižnu sigurnost dece

Auto sedišta za decu iz naše ponude su proizvodi vodećeg nemačkog proizvođača koji, ispunjavanjem međunarodnih standarda ECE R44 / 04, osiguravaju najvišu zaštitu Vaše dece tokom vožnje.

Saznajte više →

Originalna dodatna oprema

Vrhunski dizajn i potpuna prilagođenost vozilu, karakteristike su koje razlikuju originalnu dodatnu opremu od ostale. Originalna oprema garantuje potpunu kombinaciju dizajna, sigurnosti i užitka u vožnji.

Pogledajte dodatnu opremu →

Originalni rezervni delovi

Originalni rezervni Kia delovi napravljeni su posebno za Vašu Kiju. Briga i stručnost u razvoju delova prisutna je i u odabiru materijala i konstrukciji. Garantujemo njihovo dugogodišnje kvalitetno delovanje.

Pogledajte originalne rezervne delove →

Economy line

Rezervni delovi linije Economy Line namenjeni su odabranim Kia vozilima starosti iznad 5 godina. Potpuno su prilagođeni Vašem vozilu i nude Vam jednaku sigurnost i kvalitet kao i originalni delovi, ali po nižoj ceni. Ušteda u odnosu na originalne rezervne delove u proseku iznosi oko 30%.

Više o delovima Economy Line →

Prijavite vozilo na servis

Prijava na servis Potražite zastupnika
Opseg i cena proizvoda iz ponude opreme za nadogradnju zavise od modela vozila, opreme vozile i godine proizvodnje. Fotografije u katalogu su simbolične. Sve ponude uključuju PDV i mogu se menjati. Ponuda važi do isteka zaliha. Povremeno se može dogoditi da proizvodi zbog veće potražnje nisu privremeno dostupni. U ponudu nisu uključeni troškovi montaže, osim ako nije navedeno drugačije. Ponude su dostupne u ovlašćenom Kia servisu. Zadržavamo pravo na štamparske greške i promene. Reprodukcija sadržaja, a i sažetaka, samo uz pismeno dozvolu KIA AUTO d.o.o., Auto-put za Novi Sad 98, 11080 Beograd-Zemun.
Sve Kompaktna SUV Sportski Karavani