Novi Sportage

Najnoviji Sportage već je osvojio srca publike, ali i brojnih žirija što mu je donelo mnoštvo nagrada za kvalitet, bezbednost, pouzdanost i dizajn.

Novi Sportage za 2021. godinu uz neodoljivu cenu donosi i bogatu opremu:

Izvanredna sigurnosna oprema (LKA, HBA, DAW, HAC, DBC, ESS), klima uređaj, 8“ multimedija (Andriod Auto & Apple CarPlay), Bluetooth sa glasovnim prepoznavanjem, kamera za vožnju unazad sa prikazom na 8“ ekranu, elektro paket

već od 18.290 EUR

Test vožnja Akcijski cenovnik MY21 Naruči katalog Kontaktiraj zastupnika

Novi Stonic

Za njim se svi okreću. On postavlja trendove. On pomera granice. Novi Kia Stonic čini dane lepšim, a život ispunjava vedrim bojama! Bogato opremljen gradski trendseter sada je još povoljniji!

 

 

 

 

već od 13.940 EUR

Test vožnja Redovni cenovnik MY21 Naruči katalog Kontaktiraj zastupnika

Novi Rio

Novi Rio nudi mnogo prostora i praktičnosti, a sa druge strane lak je za manevrisanje u zagušenim gradskim sredinama. Iskoristite akciju u KIA salonima i novi Rio sa bogatom opremom možete kupiti po ceni:

već od 11.290 EUR

Test vožnja Redovni cenovnik MY21 Naruči katalog Kontaktiraj zastupnika

Dodatni set zimskih pneumatika po ceni već od 1 EUR može se kupiti samo uz određene modele Rio, Stonic i Sportage sa lagera. Količina vozila je ograničena, a lista vozila obuhvaćenih akcijom dostupna je kod ovlašćenih zastupnika. Za preciznu informaciju o dostupnosti akcijskih modela molimo Vas da kontaktirate najbližeg ovlašćenog KIA zastupnika. Svi kontakti se nalaze na stranici www.kia.rs/zastupnici

KUPOVINOM KIA VOZILA STE BEZBRIŽNI

7 godina garancije

Najduža evropska fabrička garancija na sva nova vozila značajno smanjuje troškove održavanja i na najbolji način dokazuje kvalitet Kia vozila.

Briga za vašu bezbednost

Kia vozila u testovima nezavisne evropske automobilske asocijacije Euro NCAP dobijaju najveće ocene i zadovoljavaju sve bezbednosne standarde.

Nagrađivani Kia kvalitet

Kia je aktuelni pobednik studije J.D Power, kojom je šesti put zaredom osvojila titulu vozila sa najvećim zadovoljstvom kupaca.

Sve Kompaktna SUV Sportski EV / Hibridi Karavani