Predstavljanje Galerija Specifikacije

Boje

  • Stonic
  • Stonic GT-Line
{{spinner.loading_percent}} %
Pokreni 360° pogled
BOJE {{ selected_color.name }}
{{spinner.loading_percent}} %
Pokreni 360° pogled
BOJE {{ selected_color.name }}

Karakteristike

+

Sistem za održavanje vozila na voznoj traci (LKA)

Sistem pomoću kamere prati oznake vozne trake i upozorava vas ako vaše vozilo napušta voznu traku bez uključenih migavaca, a po potrebi i sam popravlja položaj upravljača.

+

Sistem za detekciju mrtvog ugla (BCW)

BCW sistem koristi radar za kontrolu vozila pozadi i sa strane, pomoću koga Vas preko audio-vizuelnih znakova upozorava na druga vozila u Vašem mrtvom uglu i time Vam olakšava promenu vozne trake.

+

Sistem upozorenja pri uključivanju u saobraćaj (RCCW)

Kada napuštate parking mesto RCCW sistem Vas pomoću radara obaveštava o drugim vozilima oko Vas koja se približavaju.

+

Sistem za upozorenje umora ili pada koncentracije vozača (DAW)

Ako ste umorni ili imate manjak koncentracije sistem vas upozorava zvučnim signalom. Čim sistem prepozna pad koncentracije aktivira se zvučni signal i na ekranu instrument table se prikazuje upozorenje.

+

Sistem automatskog kočenja u slučaju opasnosti (FCA)

FCA sistem povezuje podatke iz radara i kamere te detektuje kočenje vozila ispred i samostalno koči i zaustavlja vozilo do brzine od 60 km/h. FCA sistem prepoznaje pešake ispred Vas i upozorava Vas. Ako ne reagujete na upozorenje sistem samostalno koči te na taj način izbegava ili ublažava nesreću.

+

Sistem LFA

Sistem za održavanje vozila na voznoj traci sa prilagođavanjem udaljenosti od vozila ispred i sa automatskim ubrzavanjem tokom preticanja nakon aktiviranja migavaca.

Test vožnja