KIA. PRVA PO KVALITETU.

Čvrsto verujemo u izuzetan kvalitet i izdržljivost svake nove Kije koja izađe sa proizvodne trake. To potvrđujemo i najdužom evropskom garancijom za svaku novu Kiju – 7 godina na kompletno vozilo (do pređenih 150.000 km, prve tri godine bez ograničenja kilometraže).

PRVA U DOSTIGNUĆIMA.

Nešto je jasno: u Kiji smo strastveno zavisni od kvaliteta i njegovih stalnih unapređenja. Za nas je sve drugo potpuno neprihvatljivo. I upravo zato možemo proizvoditi izvanredne automobile, osiguravamo izvrsnu uslugu - i zasluženo dobijamo najprestižnije nagrade.

Kia EV6 je Evropski automobil godine 2022

Inovativni potpuno električni crossover proglašen je ukupnim pobednikom među više od šezdeset modela lansiranih 2021. od strane 59-članog žirija sastavljenog od cenjenih automobilskih novinara iz 22 evropske zemlje.

Saznajte više o dostignuću

PRVA ZA LJUDE.

Pri razvoju svojih vozil u Kiji verno sledimo želje naših ljudi, bilo da je to po pitanju dizajna, sigurnosti ili udobnosti. Naši modeli su savršena kombinacija stila, prostranosti, odlične upotrebljivosti, aktivne i pasivne bezbednosti, sigurnosti i užitka u vožnji.

MAKSIMALNA BEZBEDNOST - 5 ZVEZDICA PREMA EURO NCAP-u

Vrhunski bezbednosni sistemi i najnoviji materijali visoke čvrstoće osiguravaju izuzetnu bezbednost. Kia je već nekoliko godina sinonim (i ne samo) za vrhunsku bezbednost, a njeni modeli se mogu pohvaliti maksimalnim ocenama bezbednosti na testovima sudara nezavisnog evropskog udruženja Euro NCAP.

PROIZVEDENO U EVROPI

Kia vozila proizvodimo u slovačkom gradu Žilina, u jednoj od najnaprednijih i najefikasnijih automobilskih fabrika na svetu.

NAGRAĐENA ERGONOMIJA

Odlična opremljenost vozila i nagrađivana ergonomija sa intuitivnim korišćenjem prekidača na upravljaču omogućava mirnu, sigurnu i bezbrižnu vožnju.

PRVA U GARANCIJI.

U Kiji već od 2006. godine nudimo legendarnu 7-godišnju garanciju za sva vozila. Najduža evropska garancija, koja znatno smanjuje troškove održavanja vozila i taj način dokazuje naš kvalitet.

NAJVIŠI STANDARDI

Kia vozila napravljena su u skladu sa najvišim standardima automobilske industrije. To je izvanredan kvalitet koja Kiji daje takvu samouverenost da daje najdužu garanciju u Evropi.

PRENOSIVOST

Garancija od 7 godina prenosiva je na sledeće vlasnike vozila pod uslovom da je vozilo održavano u skladu sa zahtevima servisa.

KOMPLETAN PAKET

7-godišnja garancija važi za kompletno vozilo, osim potrošnog materijala.

Više o garanciji

PRVA ZA ŽIVOTNU SREDINU.

U Kiji vodimo računa da ostavimo minimalan otisak na životnu sredinu i tako zaštitimo prirodu. Naša nova generacija električnih motora i motora sa unutrašnjim sagorevanjem značajno smanjuje potrošnju goriva i emisije štetnih gasova. Toga su sve svesniji i naši kupci jer ove godine više od trećine prodaje u Evropi čine vozila sa elektrifikovanim pogonom.

ELEKTRIČNA VOZILA

KIA EV6 - Evropski automobil godine 2022. i Nemački automobil godine 2022. - sa potpuno napunjenom baterijom kapaciteta 77,4 kWh omogućuje domet do 528 km (prema WLTP-u) sa jednim punjenjem. Pogon na zadnje točkove (RWD) sa jednim električnim motorom ili pogon na sva 4 točka (AWD) sa dva motora su tu da Vas dovedu do Vašeg odredišta bez obzira na vremenske prilike ili teren.

HIBRIDNI POGON

Održiva vožnja trebala bi biti što lakša i praktičnija. Zato se naši hibridi automatski i tiho prebacuju između visokoefikasnih benzinskih motora i električne energije ili koriste kombinaciju oba. Za efikasnije korišćenje energije, naši hibridi koriste regenerativni sistem kočenja.

MOTORI SA UNUTRAŠNJIM SAGOREVANJEM

Naši konvencionalni benzinski i dizel motori se mogu pohvaliti izuzetnim performansama, niskom potrošnjom goriva i niskim emisijama. Ovi motori takođe zadovoljavaju najviše evropske standarde emisija.

PRVA U RAZVOJU.

U Kiji Vam kroz inovativnost donosimo užitak u vožnji. Otišli smo korak dalje i osmislili dinamična vozila sa naprednim tehnologijama, koja brinu o prirodi, uvode komunikaciju s vozilom, smanjuju rizik u saobraćaju i vode Vas u nezaboravnu vožnju. Pridružite nam se u revolucionarnoj budućnosti.