Predstavljanje Galerija Specifikacije
Predstavljanje Galerija Specifikacije

Karakteristike

+

Sistem za sprečavanje naleta (FCA)

Ako vam padne koncentracija ovaj sistem pruža trenutno upozorenje. Prepoznaje ako se ne odazovete na upozorenje i automatski koči kako bi izbegli nesreću ili barem smanjili moguće posledice.

+

Pametni ključ sa tasterom za startovanje/gašenje motora (Start/Stop)

Početak vaše zabavne vožnje ne može biti jednostavniji: uživajte u daljinskom otključavanju sa pametnim ključem i tasterom za startovanje motora (start/stop sistem), koji vam omogućava startovanje i gašenje motora pritiskom na dugme.

+

Sistem za upozoravanje vozača na dekoncentraciju (Driver Attention Warning)

Sistem prati različite uzorke ponašanja vozača i prepoznaje vozačevu dekoncentraciju za volanom. Ako pokazujete znakove pospanosti i dekoncentracije upozorava vas zvukom upozorenja i simbolom na komandnoj tabli.

+

Pametno automatsko parkiranje

Ovaj sistem olakšava parkiranje, koje je sada lakše neko ikada. Sistem koristi prednje, bočne i zadnje senzore, koji vam pomažu kod paralelnog parkiranja, pravougaonog parkiranja, ali i kod parkiranja pod uglom. Sve što trebate učiniti je da kontrolišete pedalu za kočenje i gas i prebacite u rikverc.

+

Sistem za održavanje vozila u voznoj traci (Lane Keeping Assist)

Ovaj sistem koristi kameru na vetrobranskom staklu pomoću koje prati horizontalne oznake na kolovozu. Ako počnete da napuštate voznu traku bez upotrebe migavaca, sistem vas upozorava i čak vraća vozilo u vašu voznu traku.

+

Sistem za održavanje vozila u voznoj traci (Lane Following Assist)

Uglađeno i bezbedno: Ovaj sistem znači veliki iskorak prema poluautonomnoj vožnji – održava vas u sredini vaše vozne trake i ujedno sve vreme kontroliše putnu brzinu vozila i razdaljinu do vozila ispred, automatski ubrzava, koči i zaustavlja po potrebi.

Porodica Ceed

Novi Ceed Sportswagon

Više o modelu

Novi ProCeed

Više o modelu

Novosti

Kia ProCeed 1.6 T-GDI GT-Borba razuma i emocija
Auto Bild, maj 2019.

Budite spremni za radoznale poglede – ovo je kompaktni automobile posebne vrste. Kia ProCeed 1.6 T-GDI GT mami snagom od 204 KS u seksi atraktivno krojenom Shooting Brake odelu. Deluje kao sukob ideniteta, pa je AUTO BILD proverio kakav je u praksi.

Pročitajte više

KIA PROCEED: "SILUETA KOJA MAMI"
Revija Sat, 21.03.2019.

Novinari renomirane automobilske redakcije revije "Sat" imali su priliku da premijerno testiraju novi Kia Proceed neposredno pre njegove sajamske premijere na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu. Pročitajte kakvi su njihovi utisci o ovom automobilu.

Pročitajte više

Polovnjak: Kia cee’d 1.6 CVVT sw
SAT+, 28. jun 2018.

Razuman izbor

Pročitajte više

Test vožnja

Sve Kompaktna SUV Sportski Karavani