Predstavljanje Galerija Specifikacije
Predstavljanje Galerija Specifikacije

Karakteristike

+

Sistem za sprečavanje naleta (FCA)

Ako vam padne koncentracija ovaj sistem pruža trenutno upozorenje. Prepoznaje ako se ne odazovete na upozorenje i automatski koči kako bi izbegli nesreću ili barem smanjili moguće posledice.

+

Pametni ključ sa tasterom za startovanje/gašenje motora (Start/Stop)

Početak vaše zabavne vožnje ne može biti jednostavniji: uživajte u daljinskom otključavanju sa pametnim ključem i tasterom za startovanje motora (start/stop sistem), koji vam omogućava startovanje i gašenje motora pritiskom na dugme.

+

Sistem za upozoravanje vozača na dekoncentraciju (Driver Attention Warning)

Sistem prati različite uzorke ponašanja vozača i prepoznaje vozačevu dekoncentraciju za volanom. Ako pokazujete znakove pospanosti i dekoncentracije upozorava vas zvukom upozorenja i simbolom na komandnoj tabli.

+

Pametno automatsko parkiranje

Ovaj sistem olakšava parkiranje, koje je sada lakše neko ikada. Sistem koristi prednje, bočne i zadnje senzore, koji vam pomažu kod paralelnog parkiranja, pravougaonog parkiranja, ali i kod parkiranja pod uglom. Sve što trebate učiniti je da kontrolišete pedalu za kočenje i gas i prebacite u rikverc.

+

Sistem za održavanje vozila u voznoj traci (Lane Keeping Assist)

Ovaj sistem koristi kameru na vetrobranskom staklu pomoću koje prati horizontalne oznake na kolovozu. Ako počnete da napuštate voznu traku bez upotrebe migavaca, sistem vas upozorava i čak vraća vozilo u vašu voznu traku.

+

Sistem za održavanje vozila u voznoj traci (Lane Following Assist)

Uglađeno i bezbedno: Ovaj sistem znači veliki iskorak prema poluautonomnoj vožnji – održava vas u sredini vaše vozne trake i ujedno sve vreme kontroliše putnu brzinu vozila i razdaljinu do vozila ispred, automatski ubrzava, koči i zaustavlja po potrebi.

Porodica Ceed

Novi Ceed Sportswagon

Više o modelu

Novi ProCeed

Više o modelu

Novosti

KIA PROCEED: "SILUETA KOJA MAMI"
Revija Sat, 21.03.2019.

Novinari renomirane automobilske redakcije revije "Sat" imali su priliku da premijerno testiraju novi Kia Proceed neposredno pre njegove sajamske premijere na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu. Pročitajte kakvi su njihovi utisci o ovom automobilu.

Pročitajte više

Polovnjak: Kia cee’d 1.6 CVVT sw
SAT+, 28. jun 2018.

Razuman izbor

Pročitajte više

Test: Kia cee'd 1.6 CRDi EX Style
Auto magazin, april 2016.

Sedmogodišnja garancija, privlačan dizajn, kvalitetni materijali i bogata oprema još više dobijaju na značaju kada se pomene cena – Kia cee'd ima sada cenu koja počinje od 10.490 evra.

Pročitajte više

Test vožnja

Akcijska ponuda

Potpuno novi Ceed

već od 12.990

Test vožnja Katalog

Sve Kompaktna SUV Sportski EV / Hibridi Karavani