Predstavljanje Galerija Specifikacije
Predstavljanje Galerija Specifikacije

Karakteristike

+

Sistem za sprečavanje naleta (FCA)

Ako vam padne koncentracija ovaj sistem pruža trenutno upozorenje. Prepoznaje ako se ne odazovete na upozorenje i automatski koči kako bi izbegli nesreću ili barem smanjili moguće posledice.

+

Pametni ključ sa tasterom za startovanje/gašenje motora (Start/Stop)

Početak vaše zabavne vožnje ne može biti jednostavniji: uživajte u daljinskom otključavanju sa pametnim ključem i tasterom za startovanje motora (start/stop sistem), koji vam omogućava startovanje i gašenje motora pritiskom na dugme.

+

Sistem za upozoravanje vozača na dekoncentraciju (Driver Attention Warning)

Sistem prati različite uzorke ponašanja vozača i prepoznaje vozačevu dekoncentraciju za volanom. Ako pokazujete znakove pospanosti i dekoncentracije upozorava vas zvukom upozorenja i simbolom na komandnoj tabli.

+

Pametno automatsko parkiranje

Ovaj sistem olakšava parkiranje, koje je sada lakše neko ikada. Sistem koristi prednje, bočne i zadnje senzore, koji vam pomažu kod paralelnog parkiranja, pravougaonog parkiranja, ali i kod parkiranja pod uglom. Sve što trebate učiniti je da kontrolišete pedalu za kočenje i gas i prebacite u rikverc.

+

Sistem za održavanje vozila u voznoj traci (Lane Keeping Assist)

Ovaj sistem koristi kameru na vetrobranskom staklu pomoću koje prati horizontalne oznake na kolovozu. Ako počnete da napuštate voznu traku bez upotrebe migavaca, sistem vas upozorava i čak vraća vozilo u vašu voznu traku.

+

Sistem za održavanje vozila u voznoj traci (Lane Following Assist)

Uglađeno i bezbedno: Ovaj sistem znači veliki iskorak prema poluautonomnoj vožnji – održava vas u sredini vaše vozne trake i ujedno sve vreme kontroliše putnu brzinu vozila i razdaljinu do vozila ispred, automatski ubrzava, koči i zaustavlja po potrebi.

Porodica Ceed

Novi Ceed Sportswagon

Više o modelu

Novi ProCeed

Više o modelu

Novi XCeed

Više o modelu

Novosti

Kia Ceed 1.0 LX Fun - treća sreća u trećoj generaciji
Dmotion (5/2020)

Kia Ceed je u svojoj trećoj generaciji i treba da parira konkurenciji, koja uz nove sadržaje donosi i više cene ili ipak stagnira.

Pročitajte više

Kia XCeed – Ceed na steroidima ili nešto drugo?
Dmotion (5/2020)

Kia XCeed je četvrti SUV koji ova marka nudi, na platformi je Ceeda, i postavlja se pitanje, šta je zapravo – Ceed na steroidima ili nešto više? Testiran je model XCeed,1.4 T-GDI, DCT, EX Beat

Pročitajte više

Kia XCeed - Sakupljač vrlina (DriveIn Magazin br.42)

DriveIn: "Kia Xceed je automobil koji je osmišljen da od svake klase uzme samo najbolje. Od klase krosovera je preuzeo to da bude veoma poželjan, a od klasičnih modela C segmenta nasleđuje besprekorne vozne karakteristike i skromnu potrošnju"

Pročitajte više

Test vožnja

Akcijska ponuda

Novi Ceed

Kompaktan i atraktivan Ceed nudi mnogo više od dovoljno prostora za porodicu, posao i slobodno vreme. Krase ga moderni i sofisticirani detalji, samouverenost i dinamičnost u vožnji, a zahvaljujući upečatljivom dizajnu nove generacije uvek ćete privlačiti poglede.

već od 12.990 EUR

Test vožnja

Sve Kompaktna SUV Sportski Karavani