Predstavljanje Galerija Specifikacije
Predstavljanje Galerija Specifikacije
Novi Niro

Boje

Pokreni 360° pogled

Karakteristike

+

Pametni tempomat (SCC)

Radarski senzor koji se nalazi u masci motora meri udaljenost od vozila ispred i samostalno održava sigurnu udaljenost bez pomoći vozača.

+

Sistem detekcije mrtvog ugla (BSD)

Sistem detekcije mrtvog ugla koristi senzore, koji detektuju događaje ispred i iza vozila te sa vizuelnim znakovima upozorava vozača na vozila u mrtvom uglu i pomaže vozaču pri jednostavnijoj i sigurnijoj promeni prometne trake.

+

4,2” TFT LCD supervision merači

Merači između ostalog pokazuju status hibridnog sistema punjenja, kao i količinu goriva i baterije. Displej visoke rezolucije već na prvi pogled olakšava čitanje bezbroj informacija.

+

Litijumjonska polimer baterija

Izdržljiva i laka litijumjonska polimer baterija sa kapacitetom od 8,9 kWh efikasno nadzire električnu energiju i efikasno se hladi. Kia i za bateriju nudi 7-godišnju garanciju.

+

Automatsko kočenje u slučaju nužde (AEB)

Sistem automatskog kočenja u slučaju nužde, koji ocenjuje podatke sa kamere i radara, lako i jednostavno može prepoznati sudar sa drugim vozilom, pešakom ili preprekom i upozorava Vas i u potpunosti zaustavlja ili barem umanjuje posledice.

+

Sistem za pomoć pri zadržavanju vozila unutar vozne trake (LKAS)

LKAS koristi posebno podešenu prednju kameru koja detektuje ivice puta i samostalnom asistencijom na upravljaču pomaže vozaču da se zadrži u voznoj traci.

Sve Kompaktna SUV Sportski EV / Hibridi Karavani