Predstavljanje Galerija Specifikacije

Boje

{{spinner.loading_percent}} %
Pokreni 360° pogled
BOJE {{ selected_color.name }}

Karakteristike

Pomoć za održavanje vozila u voznoj traci (LFA) i sistem za održavanje vozila u voznoj traci (LKA)

Sistem koristi senzore kamere i radar kako bi održao sigurnu udaljenost od vozila ispred i prati oznake na putu kako bi Vaše vozilo bilo u sredini svoje trake. Ukoliko vozilo krene nenamerno da napušta svoju voznu traku, LKA će Vas upozoriti i izvršiti korekciju na upravljaču kako bi zadržao vozilo u postojećoj voznoj traci.

Sistem za sprečavanje naleta (FCA)

Kombinujući podatke sa kamere i radara iz Vašeg vozila, FCA sistem analizira podatke o drugim automobilima, pešacima ili biciklistima kako bi izbegao potencijalni sudar sa njima. FCA takođe deluje kako bi sprečio sudare sa vozilima pri skretanju ulevo na raskršću. Ako otkrije potencijalni sudar, na Vašoj instrument tabli pojavljuje se signal upozorenja i primenjuje se maksimalna snaga kočenja. Sistem može otkriti vozila koja se približavaju i bicikliste, kao i pešake koji prelaze ulicu.

Navigacioni sistem sa 8" TFT-LCD ekranom u boji

Naš novi navigacioni sistem sa Kia Connected Services uslugama koje pruža TomTom nudi Vam pouzdano vođenje rutom do sledećeg nivoa preciznosti i izvrsnosti. On Vas drži u kontaktu sa spoljnim svetom i nudi Vam korisnije informacije kao nikada do sada. U srcu sistema nalazi se WiFi modul koji navigacionom sistemu Rija daje mogućnost da se konektuje na internet preko Vašeg pametnog telefona*.

Prednji/Zadnji parking senzori (PDW) sa opcijom isključivanja.

Idealni za bezbedno parkiranje, naša pomoć pri parkiranju sa ultrasoničnim senzorima montiranim u odbojnike upozoravaju na prepreke ispred ili iza vozila tokom manevrisanja u parking mestu. Zvučni signal upozorenja se može i isključiti.

Za one koji su uvek povezani.

Povezivost je utkana u samu srž Kije Rio sa najsavremenijom tehnologijom i infotainment sistemima. Pogledajte 4,2" potpuno digitalni displej instrument table. Odaberite između opcionalnog 8" ekrana osetljivog na dodir sa inovativnim telematskim sistemom UVO Connect, koji uključuje Smartphone-App usluge, uključujući daljinsko zaključavanje i otključavanje vrata.

Adaptivni tempomat (SCC)

Korišćenjem ugrađenog radara, pametni tempomat može da reguliše brzinu i udaljenost Vašeg Rija od automobila ispred njega. Sistem održava udaljenost do vozila ispred automatskim podešavanjem brzine Vašeg automobila. Ako vozilo ispred usporava i unapred određena bezbedna udaljenost ne može da se održi, sistem će smanjiti brzinu. Ako vozilo ispred ubrza tempo, Rio ubrzava do zadate brzine.

Test vožnja