Predstavljanje Galerija Specifikacije
Predstavljanje Galerija Specifikacije

Boje

Karakteristike

+

Sistem upozorenja na napuštanje vozne trake (Lane Departure Warning System, LDWS)

LDWS koristi kameru koja se nalazi na vrhu vetrobranskog stakla i kontroliše oznake na putu i upozorava Vas ako vozilo skrene iz vozne trake bez aktiviranja pokazivača smera.

+

Automatsko kočenje u nuždi (Autonomous Emergency Braking, AEB)

Kombinovanjem podataka iz radara i sa kamere, AEB sistem aktivira kočnice kada otkrije bilo kakvu opasnost od sudara. Ako je udaljenost između Rija i vozila ispred njega ili pešaka premala, sistem će automatski aktivirati kočnice. Pri vožnji od 8 do 80 km/h, Rio će se potpuno zaustaviti.

+

Navigacioni sistem putem 7-inčnog ekrana u boji

Navigacioni sistem dostupan na više jezika uključuje TFT-LCD displej visoke rezolucije od 7"koji je ujedno i displej za prikaz slike sa zadnje kamere.

+

Android Auto™ & Apple CarPlay™

Novi Kia Rio nudi vam mnoštvo mogućnosti povezivanja koje možete odabrati. Najsavremeniji sistem za informisanje i zabavu omogućiće vam stalnu povezanost, informisati vas i zabaviti vas putem mnoštva najnovijih i najpametnijih tehnoloških rešenja.

+

Bluetooth

U novom Riju Bluetooth tehnologija omogućava pristup telefonu i odabranim funkcijama bez ruku.

+

Digitalni radio (DAB)

DAB koristi digitalne signale za pružanje optimalne jasnoće i performansi putem radija, kao i informacije o programima i pesmama koje se emituju.

Test vožnja

Sve Kompaktna SUV Sportski Karavani