Predstavljanje Galerija Specifikacije
Predstavljanje Galerija Specifikacije
Kia Sorento

Boje

Pokreni 360° pogled

Karakteristike

+

Pametni sistem za pomoć prilikom parkiranja (SPAS)

Ovaj sistem dizajniran je kako bi vam pomogao sa paralelnim, prednjim i zadnjim parkiranjem. Prepoznaje odgovarajuće parking mesto, usmerava i procenjuje udaljenost u okruženju Vašeg Sorenta. Sve što Vi trebate da uradite je da prilagodite brzinu i promenite stepen prenosa u skladu sa tim.

+

8-inčni audio-vizuelni navigacioni sistem

Ukoliko želite zabavu u automobilu dovesti na potpuno novi nivo, odlučite se za veliki 8-inčni LDC displej osetljiv na dodir. Sorento sadrži i Infinity ozvučenje sa deset zvučnika i pojačalom, prikaz slike sa zadnje kamere i antenu u obliku peraja ajkule.

+

Panoramski krov

Pustimo svetlost unutra: dvodelni panoramski krov će ispuniti kabinu svetlošću i vazduhom i doprineti dodatnoj prostranosti kabine. Uključuje i električno pomeranje krova.

+

Pametni prtljažnik

Savršen je u trenucima kada su Vam ruke pune. Prtljažnik se otvara automatski kada na tri sekunde detektuje daljinski SmartKey iza vozila. Zatvara se jednostavnim pritiskom na dugme.

+

Monitor sa pogledom 360°

Potpuna sigurnost: ovaj intuitivni sistem kombinuje 4 širokougaone slike dobijene sa kamere napred, pozadi i sa bokova, kako bi vam pružio sveobuhvatnu ptičiju perspektivu prostora oko Sorenta, dok parkirate ili vozite brzinom manjom od 20 km/h.

+

Povećajte prostor

Povećajte prostor, da prevezete, Sorento je uvek spreman. Brzo se transformiše iz vozila sa 7 sedišta u velikodušnog nosača prtljaga i opreme. Mi to zovemo svakodnevnim prilagođavanjem i komforom.

Test vožnja

Sve Kompaktna SUV Sportski Karavani