Predstavljanje Galerija Specifikacije
Predstavljanje Galerija Specifikacije
Novi Kia Sportage

Karakteristike

+

Bežično punjenje mobilnih uređaja

Od sada ćete uvek imati napunjen mobilni telefon. Uživajte u najnovijoj tehnologiji sa bežičnim punjačem koji koristi elektromagnetno polje i tako se rešite nepotrebnih kablova.

+

ECODYNAMICS+ 48-VOLTNI LAKI HIBRID

Novi ''EcoDynamics+'' laki hibridni sistem povezuje naš 2.0 CRDi dizel motor sa 48V litijum-jonskom baterijom. Delovanje, koje se odvija neprimetno, tokom kočenja i smanjenjem brzine skladišti energiju i pruža bolji obrtni moment. Ova inovativna električna motorizacija donosi kupcima najnižu potrošnju goriva u tom segmentu i povećava užitak u vožnji.

+

Sistem za sprečavanje naleta (FCA)

Ne dozvolite da nepredviđeni objekti stanu na Vaš put. Radar u prednjem braniku i kamera na vetrobranskom staklu procenjuju potencijalni rizik na pomolu, kao što su, npr. pešaci ili druga vozila. Upozoravanjem i automatskim kočenjem sistem za sprečavanje naleta (FCA-Forward-Collision Avoidance Assist system) pomaže Vam kod izbegavanja nesreća ili smanjivanja njihovih posledica. Svakome ponekad zatreba pomoć.

+

Radarski tempomat s funkcijom stani/kreni

Radarski tempomat se aktivira pomoću prekidača na upravljačkom obruču čime jednostavno podešavate željenu brzinu. Sistem ujednačava brzinu i udaljenost od vozila ispred sebe tako da jednostavnije i zabavnije uživate u svom vozilu. U zavisnosti od brzine vozila ispred, Sportage ubrzava, usporava ili se u potpunosti zaustavlja uvek održavajući bezbednu udaljenost.

+

Sistem za održavanje vozila u voznoj traci (LKA)

Neka Vas sistem upozori ako napuštate svoju voznu traku bez migavaca ili u potpunosti popravi položaj upravljača, ako je to potrebno. Neke Vam stvari mogu odvući pažnju, ali to ne važi za Kia Sportage.

+

Upozorenje na vozila u mrtvom uglu (BSCW)

Ne propuštajte ništa. Kontrolišite svaki detalj svakodnevne vožnje upotrebom radara koji prati levu i desnu stranu te događanja iza vozila. Sistem za upozorenje na vozila u mrtvom uglu koristi audio-vizuelna upozorenja kako bi Vas upozorio na vozila u Vašem mrtvom uglu.

Test vožnja

Akcijska ponuda

Novi Sportage

već od 16.990

Test vožnja Katalog

Sve Kompaktna SUV Sportski EV / Hibridi Karavani