Predstavljanje Galerija Specifikacije

Karakteristike

+

Bežično punjenje mobilnih uređaja

Od sada ćete uvek imati napunjen mobilni telefon. Uživajte u najnovijoj tehnologiji sa bežičnim punjačem koji koristi elektromagnetno polje i tako se rešite nepotrebnih kablova.

+

Sistem za upozoravanje vozača na dekoncentraciju (Driver Attention Warning)

Sistem prati različite uzorke ponašanja vozača i prepoznaje vozačevu dekoncentraciju za volanom. Ako pokazujete znakove pospanosti i dekoncentracije upozorava vas zvukom upozorenja i simbolom na komandnoj tabli.

+

Sistem za sprečavanje naleta (FCA)

Ne dozvolite da nepredviđeni objekti stanu na Vaš put. Radar u prednjem braniku i kamera na vetrobranskom staklu procenjuju potencijalni rizik na pomolu, kao što su, npr. pešaci ili druga vozila. Upozoravanjem i automatskim kočenjem sistem za sprečavanje naleta (FCA-Forward-Collision Avoidance Assist system) pomaže Vam kod izbegavanja nesreća ili smanjivanja njihovih posledica. Svakome ponekad zatreba pomoć.

+

Radarski tempomat s funkcijom stani/kreni

Radarski tempomat se aktivira pomoću prekidača na upravljačkom obruču čime jednostavno podešavate željenu brzinu. Sistem ujednačava brzinu i udaljenost od vozila ispred sebe tako da jednostavnije i zabavnije uživate u svom vozilu. U zavisnosti od brzine vozila ispred, Sportage ubrzava, usporava ili se u potpunosti zaustavlja uvek održavajući bezbednu udaljenost.

+

Sistem za održavanje vozila u voznoj traci (LKA)

Neka Vas sistem upozori ako napuštate svoju voznu traku bez migavaca ili u potpunosti popravi položaj upravljača, ako je to potrebno. Neke Vam stvari mogu odvući pažnju, ali to ne važi za Kia Sportage.

+

Upozorenje na vozila u mrtvom uglu (BSCW)

Ne propuštajte ništa. Kontrolišite svaki detalj svakodnevne vožnje upotrebom radara koji prati levu i desnu stranu te događanja iza vozila. Sistem za upozorenje na vozila u mrtvom uglu koristi audio-vizuelna upozorenja kako bi Vas upozorio na vozila u Vašem mrtvom uglu.

Test vožnja

Akcijska ponuda

Novi Sportage

Najnoviji Sportage već je osvojio srca publike, ali i brojnih žirija što mu je donelo mnoštvo nagrada za kvalitet, bezbednost, pouzdanost i dizajn.

Novi Sportage za 2021. godinu uz neodoljivu cenu donosi i bogatu opremu:

  • Izvanredna sigurnosna oprema (LKA, HBA, DAW, HAC, DBC, ESS),
  • klima uređaj,
  • 8“ multimedija (Android Auto & Apple CarPlay),
  • Bluetooth sa glasovnim prepoznavanjem,
  • kamera za vožnju unazad sa prikazom na 8“ ekranu,
  • elektro paket

 

već od 20.399 EUR

Test vožnja Katalog