• Meet the new Kia Sorento

  Upoznajte potpuno novi Kia Sorento.

  Sa novim prefinjenim dizajnom.

 • Bold exterior styling

  Naglašen spoljni stil.

  S glatkom zategnutom siluetom.

 • Luxurious cabin design

  Luksuzno dizajnirana kabina.

  Moderna, prostrana i vrhunskog kvaliteta.

 • Striking on-road presence

  Upečatljiv na putu.

  Uz mišićav i odlučan stav.

360°

Započni 360° pregled
Klikni i povuci

Dizajn

Izvanredan kvalitet. Svakog dana.

Inspirativan i odvažan.

Mnoštvom dizajnerskih poboljšanja, najluksuzniji Kijin SUV, Sorento podignut je na još viši nivo estetske prefinjenosti.

Od vizije do stvarnosti.

Dizajn u akciji.

Novi Sorento osmišljeno je dizajnersko poboljšanje. Njegov stil menja se postepeno, naglašavajući glatku i zategnutu siluetu kao i dominantnost na cesti.

Panoramski krov

Više svetlosti. Bila kiša ili sunce.

Panoramski krovni prozor.

Stakleni krovni prozor koji se proteže iznad prednjih i zadnjih sedišta, na opcionalnom dvostrukom panoranskom krovu, otvara novu dodatnu dimenziju prostranosti i sunčeve svetlosti.

Unutrašnji materijali prijatni na dodir

Opipajte stvarni kvalitet.

Vrhunski materijali u kabini.

Tkanine ugodne na dodir, koža, naglašen visoki sjaj, mat-hromirana završna obrada ... Kijini dizajneri stvorili su pravi luksuz koji istovremeno izvrsno izgleda i nudi vrhunski komfor.

Zaobljena instrument ploča

Zaobljenja i ponovo zaobljenja.

Uglađen enterijer.

Sorento je inspirisan vizijom modernog luksuza i prostranosti. Konture kabine prate stilizovane glatke linije i modernu instrument ploču. Stvoren kako bi vas impresionisao u trenutku.

Videti i biti viđen.

LED svetla.

Definisan je novim povišenim poklopcem motora i izražajnim prednjim LED farovima koji poboljšavaju vidljivost na putu, ali i opšti vizuelni utisak. Za pravu kombinaciju sigurnosti i stila, dostupan je i sa zadnjim LED svetlima.

Tehnologija

Odvažni novi standardi sportskih terenaca.

Vrhunska tehnologija koju ćete obožavati.

Beskompromisna inovativnost. Kia Sorento nudi mnoštvo pametnih rešenja koja će poboljšati iskustvo vožnje. Kako za vozače, tako i za putnike.

Pogled iz ptičje perspektive.

Monitor sa pogledom 360°.

Uživajte u celovitom pogledu. Zahvaljujući monitoru sa pogledom 360° koji koristi četiri kamere, preglednost parkinga nikada nije bila bolja.

Pomoć pri upravljanju.

Sistem za upozorenje pri napuštanju vozne trake.

Aktivni sigurnosni sistem upozorava vas ukoliko se počnete nenamerno kretati izvan vozne trake.

Ekspert za uske prostore.

Pametni sistem za pomoć pri parkiranju.

Ovaj sistem dizajniran je kako bi vam pomogao s bočnim, prednjim i parkiranjem unazad. Prepoznaje odgovarajuće parking mesto, usmerava i procenjuje udaljenost u okruženju vašeg Sorenta.

Otvorite prtljažnik bez da ste učinili išta.

Pametna prtljažna vrata.

Prtljažnik se otvara automatski kada detektuje vaš pametni ključ u neposrednoj blizini. Na taj način znatno je olakšano spremanje prtljaga kada su vam pune ruke.

Potpuno nova perspektiva.

Detekcija mrtvog ugla.

Radarski senzor prati vozilo iza vašeg Sorenta. U slučaju da se vozilo iza vas počinje približavati i prestizati vas sistem će vas upozoriti na to, čime se značajno smanjuje mogućnost sudara.

Čuvajte razdaljinu.

Pametni tempomat .

Ova pametna aktivna sigurnosna tehnologija deluje jednako kao tempomat. Kada sistem detektuje vozilo ispred sebe automatski smanjuje brzinu vozila ili ga čak zaustavlja na sigurnoj razdaljini i tako sprečava sudare.

Audio-vizuelni navigacioni sistem

Uvek na pravom putu.

Audio-vizuelni navigacioni sistem.

Odaberite između AVN sistema s naprednim 7-inčnim ili 8-inčnim ekranom na dodir sa prepoznavanjem glasa i ugrađenim Premium Infinity audio sistemom.

Premium audio bez premca.

Infinity™ audio sistem.

Infinity audio sistem dolazi sa deset zvučnika, spoljnim pojačalom i volumenom koji se prilagođava brzini. Sve kako bi osetili pravo audio iskustvo.

Izrazito dobro povezivanje.

USB, iPod® i više.

Puštajte muziku sa iPod-a, USB-a ili drugih kompatibilnih uređaja, jednostavnim spajanjem s integrisanim 3.5 mm (analognim) i USB priključcima.

Uvek poznaje vaša ograničenja.

Sistem za informisanje o ograničenjima brzine.

Ovaj sistem koristi kamere i navigacioni sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova s ograničenjima brzine i prikazuje informacije na instrument tabli.

Komfor

Još više razloga za osmeh.

Uživajte u luksuznim dodacima.

Novi Kia Sorento napravljen je kako bi zadovoljio dva glavna principa: kako bi učinio vaš život lakšim i boljim.

Povećana kabina

Više prostora. Više slobode.

Povećana kabina.

Novi dizajn rezultirao je povećanjem spoljnih dimenzija i većim međuosovinskim rastojanjem, što znači više prostora za glavu i noge vozača i putnika.

Ponesite sve što vam je potrebno.

Prilagodljiva sedišta.

Sami kreirajte pravu kombinaciju sedećeg i prtljažnog prostora. Uključuje preklapanje drugog reda i omogućuje istovremenu udobnost putnika i bogat prtljažni prostor.

Stvoren za čisto uživanje.

Udobna sedišta.

Udobno se smestite u Sorentova fino izrađena sedišta od meke kože i uživajte ​​u vožnji. Suvozačevo sedište podesivo je u osam smerova, dok vozač može uživati u još 4 dodatne opcije el. podešavanja u leđnom delu.

Zadržite toplinu ili svežinu.

Svevremenski komfor.

Grejana sedišta sa tri stepena podešavanja, zagrejaće vas u hladnim danima, a leti vozač i suvozač mogu uživati i u hlađenim sedištima. Komfor za sve vremenske uslove.

7-godišnja garancija

7-godišnja garancija

7-godišnja garancija.

Jedna briga manje.

Zamislite kada biste mogli kupiti 7 godina bezbrižnosti. Upravo sa tim dodatkom dolazi vaš novi Kia Sorento. Garancija važi za celo vozilo. Zašto dajemo tako dobru ponudu? Zato što je Sorento prošao brojna testiranja po najvišim standardima. Iako imate 7-godišnju garanciju, gotovo smo sigurni da vam uopšte neće zatrebati. Garancija je u potpunosti prenosiva na druge vlasnike i povećava vrednost prilikom prodaje vozila.

Revolucionarna 7-godišnja garancija (ili do 150.000 km) važi u svim zemljama EU (+ Srbiji, BiH, Crnoj Gori, Norveškoj, Švajcarskoj, Irskoj i Gibraltaru) u skladu sa lokalnim zakonodavstvom.